19. helmikuuta 2012

Toiveita?

Moikka!
Pahoittele tätä parin päivän radio hiljaisuutta taas, paljon on nyt kaikkea meneillään..:s Koulussa hommat painaa päälle plus että pitäis portfoliota vääntää sekä tehdä muutamaa muuta projektia! Tekemistä siis riittää.
Ja pakko jo varotella mutta tosta maaliskuusta tulee varmasti ihan kauhea vielä, että bare with me, koska sen jälkeen pitäis hellittää hommat :) Mut no joo, minut tuntien keksin kyllä jotain uutta projektia, mut näillä näkymin pitäis ihan hyvin hellittää hommat siten että toi on kiireisin kuukaus tänä keväänä/kesänä.
Aattelin kysästä teiltä nyt vähän postaustoiveita et jos semmoisia on mielessä ni vois nyt heitellä! Ootte ollu ihanan kärsivällisiä tän mun vähän huonomman postaustahdin kanssa nyt ni ois kiva kuulla teijän toiveita et saisin tätä vähän hyvitettyä :) Aattelin tehdä tässä semmoisen kevään/ kesän muoti postauksen, et erittelisin vähän ommosia pää juttuja tän kevään muodissa. Jos ehin ni tekisin sitä jo huomenna tai sitten alku viikosta, tein samanlaisen viime vuonna ja se oli musta aika kiva ni semmonen ois tulossa. Mut oisko jotain muita toiveia tai ehdotuksia?:)

Kuvituskena vähän randomisti mun mussu, iksu <3 :)

xx Juulia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti