8. huhtikuuta 2012

Sorry For Party Rocking!

Moikka!

Tattaarattatatataaaa, nämä valikoitui eilen päälle :)



Päädyin siis vaaleisiin pitkän pohdinnan jälkeen. Olin alunperin laittamassa niitä tummia ja ihan vaan vitsillä kokeilin noita ja tykästyin. Niin taisitte myös te tykästyä koska sieltä tuli niin monta kommenttia noitten puolesta :) Noi oli keväisemmät ja muutenkin jotenkin hauskan väriset.




Tää asu olikin siitä jännä että tässä oli kaikki ensimmäistä kertaa päällä/käytössä vaikkei kaikki ihan uusia olekaan. Housut ja tuubitopin ostin tän viikon aikana ja toppi on tehty muutama viikko sitten. Kengät on tilattu jo helmikuussa mutta nyt pääs vasta ekaa kertaa käyttöön :)



Tykkäsin tosta asusta ihan sikana! Jotenki se tuntu vaan niin kivalta, se oli mua, mut sit taas vähän jotain erilaista, siinä oli kivat värit ja kivasti kontrasteja niittien ja hempeän välillä :) Me likey!!


Toppi - itse tehty, minituubitoppi ja farkut - Gina, kengät - Nelly

Nää kengät on musta vaan niin kauniit! Niillä oli ihan hyvä kävellä vaikka tosi korkeat onkin, ja tanssiakin pystyi! Ainut huono juttu oli vaan että ne oli vähän huterat :D tai ei se korko, vaan että jos vähänkin oli epätasainen maa eikä kattonut minne astui ni oli kyllä vaikea saada tasapaino takaisin jos sen menetti :DD Mutta hyvältä ne näytti kuiteskin ja se on se pääasia ;D




Mun brunet <3



Oli kyllä taas niin mukava ja railakas ilta että! Tän porukan kanssa ei sitten ikinä tartte pettyä etteikö ois super hauskaa! Ensin oltiin kavereitten uudessa asunnossa kattelemassa ja sitten suunnattiin keskustaan baariin. Tuli taas tanssittua varmaa tosi hienon näköisesti ja muutenki meno oli varmaan ihan hauskan näköistä, mutta hauskaa oli :D

Mitäs mieltä ootte asusta? Entäs miltä toi vaaleiden farkkujen valinta nyt näyttää?:)) 

Here is my outfit from yesterday, when I was partying with my friends :) I wore that top that i made couple weeks ago and I wore it with my new jeans and these gorgeous studded high heels! I liked it a lot! It was so me and my style. Loved it :) But what u guys think? 


xx Juulia

12 kommenttia:

  1. Siistit korkokengät sulla ja noi vaateetkin sopi sulle tosi hyvin.

    VastaaPoista
  2. Asu on ihan täydellinen, noi kengät vielä kruunaa ton :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos!! itekki tykkäsin ihan sikana :) joo noi jotenki tuo siihen sopivasti semmosta rokimpaa fiilistä, muuten ois niin hempee asu. :))

      Poista
  3. Tykkään hirveästi tuosta asusta! Ja nuo kengät♥ En kestä, minäkin haluan tuollaisen kukkatopin!!

    VastaaPoista
  4. Joo no hei en voi kyl väittää etteikö olis hemmetin hyvännäkönen asu noilla vaaleilla farkuilla vaikka tummia äänestinkin! :) Eli ihan hyvän päätöksen teit. Muutenkin oot tosi nättinä taas ollu liikenteessä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei ihan sika kiva kuulla että toikin näyttää susta hyvältä vaikka toisin äänestitkin :)) oli kyllä vaikea valinta, mutta tiedän että kyllä niitä tummempiakin varmasti tuon asun kanssa tullaan monesti näkemään :) oi kiitos tosi paljon :)

      Poista
  5. Oon tykänny sun blogista tosi paljon ja seurannu jo tosi kauan, tuntuu et tää paranee vaan kokoajan ja tosi mielenkiintosta kuulla juttuja sieltä Lontoosta! Koska blogisi kuuluu alle 200 lukijan blogeista suosikkeihini, palkinto blogissani! ♥ http://ifeltthisway.blogspot.com/2012/04/iebster-tarkoittaa-rakkain-tai.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi miten ihanaa kuulla! <3 :) kiitos todella kovasti tuommoisesta tunnuksesta, olen otettu :)

      Poista
  6. aivan ihana asu!
    toi toppi on niiiin magee ja rakastan noita kenkiä

    VastaaPoista