7. syyskuuta 2010

07092010

Moikka!

Aah ihanaa olla taas pitkästä aikaa kirjoittamassa. Viime päivät on menny liianki nopeesti ( joo tiiän valitan tästä aina :D) ja stressi taso senkun nousee... Ens viikolla alkaa se jo niin paljon kauhisteltu 3 viikon yo-kirjoitus putki. NO mutta toivon et se menee nopeesti ja pääsen sit taas palaamaan tänne ihan normaalin arjen kanssa ja monien uusin ideoiden ja juttujen :)

Tänään on ollu aika mukava päivä, etenkin sään kannalta! Nyt on ollu muutaman päivän jo sellainen ilma mihin on mielestäni helpoin ja kivoin pukeutua, eli inspiraatiota saa tällaisesta säästä eniten. Ei oo liian kylmä et pitis laittaa kauheesti päälle eikä toisaalta oo liian kuuma vaan voi kuitenkin jotain päälle pukea :)
Tällaisissa vaatteissa oon kulkenu tänään ja itseasiassa eilen..

                                                 Bleiseri- Zara, farkut ja t-paita- Gina, laukku ja kello- Guess

En yleensäkkään ikinä käytä samaa asua kahta kertaa, etenkään peräkkäisinä päivinä mutta tykkäsin tästä asusta kovasti ja kun käytin sitä eilen ja tänään aivan eri tilanteissa ja porukoissa niin ei se nyt niin kauheeta ollut. Ton jakun käyttöön ottoa oon odottanu kovatsi. Ostin sen jo kesän alussa ja se on rekissä ootellu sopivia kelejä sen käyttöön. Eka oli tosi kuuma ettei mitään tollasta tarttettu ja sit yhtäkkii tuli niin kylmä et toi oli ihan liian vähän.. No mutta nyt on tosi sopivan lämpöstä ja kylmää ton käytölle et sitä tullaan varmaa näkee mun päällä aika paljon :) Mitäs tykkäätte bleiseristä? Entäs miten toi muu asu, iskeekö?

Sit kävin tänää vähän shoppailee ja tällaisia juttuja löytyi:


Se ei oo ihan noin levee vaan toi henkari leventää sitä aika paljon, tosi ihanan persikkainensävy.


Mustia perus farkkuja lähinki hakemaan ja sellaiset löytyikin todella edullisesti. Noi on H&M:stä ja Super squin malliset, mulla on tosta samasta mallista myös sellaset tumman siniset ja ne on ollu tosi kivat ni päätin sit ottaa ton saman mallin. H&M:llä on sellanen kampanja et -10€ farkuista ja noi makso ovh:na 19,95€ eli loppu summaks jäi vaan 9,95€ joten musta ihan tosi hyvän hintaset!!! :)


Ja joo munki oli nyt sit pakko ostaa tällanen karva liivi, ja se on kyll aivan ihana! Sain siitä vielä -20% aletta ku siit puuttu yks hakanen, mutku en oo sitä suunnitellu oikee kiinni pitäväni niin se ei mua yhtään haitannut.


Sit viel tällanen ihan sika kivan näkönen laukku, jonka suunnittelin ittelleni lähinnä treeni ja viikonloppu kassiks, eli jos lähtee muutamaks päiväks johonki ni tohon mahtuu tavaraa. Tää on siis ihan super ihana! Toi väri näyttää tossa vähän eriltä mut se on siis sellanen navyn sininen :) ja näit oli myös maaston vihreenä.
Eli kaikki edellä mainitut oli siis H&M:stä. Mull menee aina vähän kausissa et joskus sieltä löytyy kaikkee mitä vois ostaa ja sit välillä tuntuu ku ei ois mitää.. Ja nyt oli sit sellanen kausi et kaikkee löytyy! Ja muutama juttu jäi vielä varaukseen joten lisäystä tähän listaan saattaa tulla vielä :)


Sit viime viikolla ostin Vilasta tällasen aaaaaaaaaaaaaaivan ihana neule ponchon vai mikä nyt ikinä onkaan :) Ei ehkä tuu kuvassa ihan edukseen mutta eiköhän tää nähdä ihan piakkoin jossain asu kuvassa :)

Mitäs tykkäätte ostoksista? Mikä tai mitkä on teijän lemppareita? 

Palailen taas kun tartteen vähän lukutaukoa :)

Terveisin, Juulia

7 kommenttia:

 1. Tykkään sun blogista tosi paljon kun pistät noi asut aina kollaasina. Ja toi bleiseri on tosi kiva, niin ja sulle sopii hiukset tosi hyvin kiinni! : D

  VastaaPoista
 2. Oi vitsi, kiitti ihan sikana :) mä kans tykkään tosta kollaasi systeemistä ku sillon näkee asut aina jotenki paremmin :) vaikka se onki sit vähän työläämpi tehä ku vaan et länttäis ne kuvat tohon, mut ihana saada tosta palautetta, koska sitten aion tehdä noin jatkossakin!
  Kiitos :)

  VastaaPoista
 3. hyvät asukuvat on hyvän muotiblogin perusta :) toi neule on aivan ihana perusjuttu, ainakin mukavaa päällepantavaa ja saa muunneltuu koruilla tms ...

  VastaaPoista
 4. heippa! onko kaulassasi heilunut sydänkoru guessin? paljokohan se kustansi jos olet itse ostanut? tack!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi, Niin mustakin on, toivottavasti nää mun on sit sellaisia hyviä kuvia :) joo koruilla ja asusteilla saa sitä hyvin muuteltuu, sellaiset vaatteet on aina niin hyviä ja monikäyttöisiä :)

  Anonyymi, Juu kyllähän se on :) Ostin sen viimevuonna Stockan hulluilta päiviltä ja se oli siellä huimassa alessa eli makso kait jotain 30-40 e ja ovh hinta sille muistaakeni oli vähän päälle 80 e. Et ku hullut päivät tulee seuraavan kerran ni kannattaa olla tarkkana :) Ja jos niitä siellä myydään taas ni kantsii mennä jo ajoissa paikalle, koska ne myydään ihan huippu nopee loppuun :)

  VastaaPoista
 6. Heyyy tosi kiva blogi sulla! Pakko jäädä seurailee :D

  VastaaPoista
 7. oo kiitoos :) kivakivakivaaa :)))))

  VastaaPoista