26. syyskuuta 2010

Shoes are my babies

Moikka!

Oon viime aikoina pyrkinyt kasvattamaan mun tota syksy/talvi kenkä kokoelmaa niillä jutuilla mitä puhuin jo aiemmin et ois must juttuja syksyllä. No en nyt oo ihan suunnitelmassa pysyny ( oliks jotenki yllättävää...), mut jotain tonne päin juttuja on kuitenki tarttunu mukaan kaupasta :) Ja alan olla aika tyytyväinen mun kenkä kokoelmaan. Muutamat UGG:t halusin lisää ja sit sellaet nilkkuri wedget, mut enköhän mä sellasetki jossai vaihees viel saa :) Käytii ottaa näist mun viiemsimmistä kenkä ostoksista vähän kuvii pikkusiskon kaa meijän pihall. Kiitos siskolle kuvista :)


Nää nilkkurit tilasin Asoksen netti kaupasta ja ne tuli tossa viime viikolla. En oo viel ehtiny niit käyttää ku en oo saanu ostettuu sitä nahkasuoja juttuu, mut monta asua näitten ympärille ois jo mielessä :) Tykkään näistä hirmusti ja nää on varmaa maailman mukavimmat kengät jalassa!!!

Näistä jo mainitsinki siin aika semmas postauksessa, mut en oo näit vielä kunnol tääl esitelly ni päätin tehä sen nyt. Noi näyttää nois kuvis vähän oudoilt ku kaikki taitokset sun muut rypyt on viel paikallaa, ku en oo näitäkää viel yhtää käyttäny. Mut uskon et ne käytössä sit muokkautuu jalkaan tosi hyviks. Nää tilasin jo kesäll H&M:n nettisivuilt, mut nää on itseasiassa just nyt kauppoissa myynnissä. NÄit on mustana ja sit semmosena konjakin värisenä ruskeena. Sekin väri hjoukuttais paljon...

No sit piti saada myös perus mustat nilkkurit niitten viiem vuotisten tilalle ja tällaset nyt sit löyty H&M:stä myöskin. Toivottavasti pysyy korot kiinni näissä nyt sit.. Mut tos on tosiaa vähän tollanen paksumpi korko ni uskoisin et ne pysyis sit.


Nää rakkaus yksilöt on Mangosta joku kuukaus sitten ostettu, ja siis niiiiiiiiiiiiiiiin ihanat ja mukavat jalassa että! Tiiän et ku kattoo noita ni näkee vaan ton huiman 12 cm piikkikoron, mut siis sukokaa tai älkää, noi on ihan super mukavat jalassa. Ne on aitoo nahkaa ja toi varpaiden alla oleva 3 cm korko miinustaa periaattees ton koron vaa 9 cm: seks :D Mut siis mukavimmat korkkarit mitä omistan!!! Lyö kaikki muut ihan mennen tullen!! Ja on noi nyt musta ihan kiva näkösetki :D

Ja niin kuin Gaby yhdessä Täydellisten naisten -jaksossa sanoi: "Shoes are my babies!" Toimii mun kohdalla myös aika hyvin.

Mitäs mieltä ootte näistä uusista kengistä? Millasii kenkii te ootte suunnitellu ostavanne nyt syksyllä? :)

t:Juulia

4 kommenttia:

  1. Noi pitkävartiset bootsit on tosi ihanat! Ja noi alimmaisissa kuvissakin näyttää kivalta ! :-)

    VastaaPoista
  2. otk = over the knee. ei noi hm:t oo mitkää ylipolvensaappaat ku hädintuskin ees yltää polveen..

    VastaaPoista
  3. Tiedän kyllä mitä otk tarkoittaa, mutta kiitos tulkkauksesta :D Nii no eihän noi mitkää reisipituiset ookkaa, mut en sellasii haluiskaa. Mulla ne menee ainaki just sillee sopivasti polven yläpuolelle, mut voinee johtua siitä että oon aika lyhyt. Mut aion silti sanoa noita over the knee bootseiks, koska mulle ne sellaset on :)

    VastaaPoista