12. elokuuta 2010

pakko saada syksylle n.1

Moikka!

En sit eilen ehtinykkaa otella kuvia ja tehdä tät syksy nvaate postausta ku mut passitettiinki töihin. Mut aloin eilen sit kuitenki illalla kattelemaan matskuu tähän syksy postaukseen ja siin vierahtikin sitten tovi joten päätin et teen tän muutamassa osassa koska muuten yhen postauksen tekemises kestää ihan tosi kauan (ps. nytkin kiire töihin jo alkaa pikkuhiljaa olla...) Ja ehkä tää on kivempi teillekki tällee ni ei tuu mitää kilometri postauksii :)

Noniii siis ensimmäisenä on vuorossa kengät mitä syksylle/talvelle haluaisin hankkia.Nää kuvat oon bongaillu nellyn, topshopin, bubbleroomin, h&m:n, andiamon ja dinskon sivuilta, en muista tarkalleen et mistä mikäki on tai onks kaikilt noilt sivuilt ees kuvaa, ku kävin niin mones paikassa. 

1. Pitis saada tollaset länkkäri bootsi tyyliset kengät, mielellään ruskeena eikä millään kauheen korkeella varrella taikka korolla. Just sellaset perus länkkäri kengät. Mull on niin monta asuu jo mielessä minkä kanssa noita voiisn jo nyt käyttää et pitäis varmaa harkita noitten ostoa tässä jo ihan pian.. Must noi on vaan jotenki niin siistit :)

2. Tollaset vähän ronskimmat biker tyyliset bootsit, ne sais olla kuitenki sirot ja naisellisemmat jos vaan mahdollista, ku en haluis iha mitää maihareita kuitenkaan. Sellasii täydelllisii on varmasti hyvin aikee löytää ku oon niin tarkka :D mut koitetaan. Noiteki voisin kuvitella jo pikku hiljaa alkavani käyttää, joten pitäsi alkaa niitä ettimään, ku niitten täydellisten yksilöiden ettimisessä kuitenkin aina kestää :s

3. Haluisin over the knee bootsit, korolliset ja ei korolliset. Noi h&m:n matalat yksilöt mulla jo onkin, tilasin ne netistä ja ne tuli tossa muutama päivä sitten ja mä rakastan niitä! Ne on ihan huiput. Vaikken kauheesti mokkakengistä ( saati sitten tekomokka) tykkää mutta noi on kyll tosi kivat :) Ni tollaset tarttisin vielä korkeella korolla jotta niitä voi käyttää sit vaikka juhlimaan mennessä tai vastaavasti.

4. En löytäny oikee mitäänkivaa kuvaa tohon kollaasiin laitettavaks, mutta haluisin ehdottomasti myös korollisia, mustia, mielellään nahkasia nilkkureita. Viime talvena mulla kävi noissa tosi huono tuuri ku mun nilkkureista irtos korot vuoronperään molemmista jaloista useamman kerran. Mutta nyt siis ettisin vähän laadukkaampia nilkkureita ja niissä sais olla jotain yksityis kohtiaki, vaikka ketjuja tai jotain muuta kivan näköstä. Mutta tietenki ihan sellaset yksin kertasetki on hyvin tervettuleita mun kokoelmaan :)

Niinku näkyy kaipaisin mustaan tavlikenkä kokoelmaani vähän lisäystä. Mulla viime talven jäljiltä on tosi kivat ruskeet korkkari saappaat ja matalat mokkaset, joten rukseiden kenkien tilanne on tosi hyvä. MUtta mustia vähäsen uupuu ja niitä kaipailin jo viime talvena joten nyt niihin on vähän panostettava :) MItäs tykkäätte näistä kengistä? Ootteko ite miettiny yhtään samanlaisia vai jotain erillaista? Ois kiva kuulla millasia talvikenkiä te aioiite hankkia ni jos niistä sais vielä vähän lisää inspiraatiota noihin munki valintoihin  :) 

NYt pitää lähtee kiiruhtaa töihin ja jatkan tätä postausta sitten muitten vaatteitten osalta pikkasen myöhemmin kun on vähän väljempää tää aika taulu :)

Juulia 

2 kommenttia:

  1. Mä kans tykkään hirveesti noista over the knee saappaista, yhdet korkeet multa jo löytyykin, mut hinku ois ostaa toisetki! :) Käyppä kattoo Halensin sivuilta, siel on yhdet tosi mageet korkeet over the knee saappaat, itekki kattelin niitä:)

    VastaaPoista
  2. oi vitsi kiitti vinkista tosi paljon, en ois tullu aatelleeks kaa et oisin sielt käyny kattoo! Mutta nyt meen kyllä heti sieltä kattomaan :) Kiitos vinkistä ihan superisti! :)

    VastaaPoista