3. elokuuta 2010

VEST

Moikka!

Tääl on yks ihan väsynyt tyttö Serena reissun takia. Olin siis tänään päivän serenassa ja voin tässä nyt kertoa että oli muuten melkee mun ensimmäinen kerta koko elämässäni! :D siis oon ollu kerran ja olin sillo 2 tai 3 enkä muista siitä mitään joten mun mielestä sitä ei lasketa. Joten voin nyt kerranki virallisesti sanoa että oon käyny serenassa :D Ei ollu kyllä mikään kauheen erikoinen kokemus, tai oli odottanu jotain paljon suurempaa ja hienompaa, mutta hyvin kiva päivä oli silti. Tollanen vedessä pyöriminen sun muu ei yleensä oo mikään mun juttu ja varmaa just sen takii oonki ihan poikki.

Jaksoin kuitenki käydä itiksessä nopee, ku oon kovasti himoinnu sellasta farkkutakin tyyppistä farkkuliiviä. En oo mistään sellasta löytäny, joten päätin sellaisen sitten tuunata. Yritin kovasti viikonloppuna etsiä kirppikseltä oikeanlaista farkkutakkia mistä vain leikkaisin hihat pois mutta en löytänyt, joten marssin tänään sitten H&M:n lasten osastolle.


Tällaisen perus farkkutakin löysin tyttöjen osastolta, toi oli just sopivan värinen ja sopivasti jo valmiiks vähäsen kulutettu. Ja mikä tietenkin parasta, just sopivan mallinen! Toi on nyt sit kokoo 146 cm, eli tosi pieni :D Mut en halunnu todellakaan mitään liian isoa ja roikkuvaa liiviä ja siis eihän toi tollasena takkina ollutkaa sopivan kokonen. Siin oli liian lyhyet hihat ja hihanistutus kohta oli liian ylhäällä. Mut totesin tätä valittaessa et haluun siit ensinnäki lyhyen, tiukan ja sellasen ettei noi olkasaumat jatku sit jonnekki kilometrienpäähän asti mun käsistä. En myöskään tykkää yhtään pitää liivejä kiinni joten siks mua ei haitannu se et se oli vähän piukeen näkönen ku laitto näpit kiinni vaan päin vastoin, mitä pienempi se on sitä paremmalt se näyttää auki!


Tän liivin teko ei vaatinu sen kummempia ponnisteluita kuin että otti sakset käteen ja leikkasi hihat pois. Pyrin ite leikkaamaan ne ihan tosta sauman vierestä, jottei paljon tota hihan kangasta jäis näkyviin. Tän vois tehä paljon oikee oppisemmallakin tavalla et purkais noi saumat yms.. mut mä halusin tän nopeesti valmiiks ja halusin et noi tikkausket jää sit tohon kädentien suulle.


Ja näin, ensin toinen hiha pois ja sitten vain rohkeasti se toinenkin ja voin sanoo et oon ihan sairaaaaan tyytyväinen lopputulokseen!!!!!!!!! Tuli siis aivan just sellanen ku halusin, jeejejejejejjejeeeeeeeeeeeee :D
Onneks otin ton pienemmän koon nimittäin nyt se on just istuva eikä lörpötä mistään C:


Tässä valmis liivi onkin sitten päällä :) ( naama ei ollut ihan julkaisu kunnossa joten siksi tällaiset rajaukset)

Takaa istuu kans mun mielest niin kivasti että! Mut siis suosittelen et jos teill on vaik joku vanha pieneks jääny takki ni kokeilla sen kaa eka. Mua jännitti iha sikana et mitäköhä tost tulee ku ostin ton takin kuitenki uutena ja se makso 24,90e ni aattelin et sinne meni rahat jos tää ei nyt onnistu. Mut siis oon kyll ihan 100% tyytyväinen siihen et ostin sen kuitenki sit uutena :)


Ja siis suosittelen kans ottaa rohkeesti sen aika pienen koon etenki jos haluu ton tyyppisen slimmimmän niinku minä. Tietenki jos haluu löysän ni sit kannattaa mennä meisten osastolle, mut mä en kuitenkaa täs nyt ihan sitä halunnu :D Mut hei mitäs ootte tosta mieltä? Toimiiko? Tekisittekö ite tollee?

Ja sit pakko tähän loppuun veil laittaa kuva mun uudesta kynsilakasta ( en oo yhtää innostunu niitä ostelee en...)H&M:n Bella's choice väri :P siis niin herkullinen mun mielestä! Mun normikynsilakka väreihin kuuluu vaa oikeestaa punasen sävyjäni aattelin nyt vähä rikkoo rajoja ja ostaa tällasen. Miltäs näyttää? Onks yhtään mua? :D

-Juulia

2 kommenttia: