31. heinäkuuta 2010

my nails are gone

Niin kuin tossa edellisessä postauksessa kerroin niin siis viilasin mun geelikynnet pois tossa viime viikolla ja nyt sitten mennään ihan omilla kynsillä. Mull oli ollu noi tekokynnet jo puoltoista vuotta, et tuntuu semi oudolta nähä omat kynnet :D Mut oon todella hurahtanu näitten lakkailuun ja must on nyt aivan ihanaa et pystyn lakkaa joka päivä kynnet asun mukaiseks :D Ja kynsien pois otosta lähtien mulla on ollukki joka päivä eriväriset kynnet.. Must on ollu myös tosi ihanaa ostella lakkoja ja niin oonki tehny nyt aika paljon.


Nää kynsilakat oon ostanu tossa viime viikolla. Vasemmalta oikealle- Depend lakka 192, Dependin pohjustuslakka, Dependin päällilakka, H&M:n lakka ( jonka väri koodia en osaa sanoa )
Aattelin nyt oikee panostaa mun omiin kynsii ja laittaa just aina tota alus ja päällys lakkaaki ni pysyis lakat kynsissä pidempään. Must on tosi ruman näköstä ku ihmisillä on usein sillee et lakat on puolisk kynsistä lähteny ja siin keskel kynttä on vaa pieni läikkä.. Ni koitan nyt pitää omista kynsistäni ja lakoista huolta et ne ois aina siististi :) Ku ne on tähän mennes ollu noitten tekokynsien johdosta tosi siististi.


Pitää tota lakkausta vähän viel harjotella ku ei oo oikee tuntumaa siihen vielä kunnolla. Mut niin tossa on mun oikeet kynnet :D muts tää on vaa jotenki tosi hassuu, ku siis mun kynnet tuli niin paljon paremman kuntoseks noitten tekokynsien ansiosta vaik kuvittelin et ne ois nyt veilä hunommassa kunnossa. Mull on siis todella liuskottuvat ja pehmeet kynnet ja nyt ne on tollaset kovat :D Oon innoissani! Kuvassa toi Dependin 192 värinen lakka alus- ja päällilakkoineen. Tykkään tosta väristä ihan hurjasti vaik alussa pelkäsin ettei se sopis mun ihon väriin mut kyll se mun mielest sopii ihan hyvin :) Tolla värillä oli siis eilisessä asussa kynnet.


Sit tänään on ollut kynnet tällä toisella uudella rakkaus värillä. Toi on niin ihanan kesäinen ja näyttää mega super hyvältä ruskettuneella iholla ( eli näyttäis mullaki viel paremmalta jos oisin vähän ruskeempi) .


Ostin viel nyt kokeiluks tollasia ravintolisä pillereitä joiden pitis sisältää sellasii aineita mitkä vahvistais kynsiä ja niiden lisäks viel hiuksia ja ihoa. Tää on nyt tällanen kokeilu vaa et saas nähä miten toimii, kahen viikon pääst pitis alkaa pikkuhiljaa tuloksii näkyy et postailen tänne sit aina ja katotaa et onks hyvä tuote :)

Nyt pitää alkaa koht kattelee vaatteit illaks ku oon lähössä vähän juhlimaan ja vaatekriisiä pukkaa :s

t:Juulia

2 kommenttia:

  1. Toi active beauty autto ainaki mun kynsiä :)

    VastaaPoista
  2. hei no tosi hyvä! toivottavasti se auttaa muaki :)

    VastaaPoista