13. heinäkuuta 2010

Enjoy

Aattelin tälläkertaa postata vähän tällee ruoka aiheisesti ku tällasii ei tääl ookkaa viel ollu ollenkaa :) Tykkään ruuasta tosi paljon ja jonkin verran sen laitosta. Nyt oon ollu viikonlopun alusta asti ihan yksin kotona ni sillon on kaikist kivointa laittaa ruokaa ku saa ihan ite päättää mitä syö. Tällee kesäl on viel niin ihana grillata ja rakastan grilli ruokaa!!! namnamnam :P Oon kova herkuttelija mut myös toisaalta ikilaihduttaja :D Eli tykkään jerkuista ja toisaalta tykkään syödä terveellisesti..
Tänään tein sen verran hyvää ruokaa et oli pakko tulla laittaa pari kuvaa. Yksinkerasta, helppoo ja hyvää :PEli tein mozzarella tomaatti salaattia ja katkarapu vartaita. Noi vartaat oli ihan valmiita tollasenaan pakastimesta ja sulatin vaa ja grillasin, mut siis noin helpolla maistuvia katkiksia!Tykkään mozzarellasta ihan tosi paljon ja se on tosi hyvää tomaatin kaa ku maustaa sitä vähäse öljyllä, suolalla ja pippurilla. Tykkään tosi paljon myös mozzarella-tomaatti ciabatta leivistä.. ne on niiiiin hyviä kans :P ehkä teen niitä äs joku päivä :D

Nii ja sit ku pitis aina saada kans jotain jälkkärii ni ein sit hedelmä salaattia.Laitoin ihan sellasest valmiista purkista vaan noi hedelmät ja sit lisäsin vähän banaania ja viinirypäleitä ja persikoita. Toi onmun mielestä ihan paras kesä jälkkäri, tietenki sit heti vasta jäätelön jälkeen ;)Niin ihanan raikasta, mut makeeta. nam :)Sellasia ruokia tänään, en oo otellu asukuviakaa oikee yhtää täs lähi päivinä ku asut ei oo ollu kummosia ku on niin kuuma töissäki et pitää olla ihan vaa rennoissa vaatteissa :) OStin tänää parit farkut mistä ois tarkotus nyt illalla loihtia shortsit elikkä tuunaus postaus luvassa nyt ihan lähipäivinä :) Ei oo oikee jaksanu istuu sisällä ompelemassa nyt ku on niin hyvä ilma mut mulla on parit juhlat tulossa mihin pitis taas saada jotain juhlavaa päälle niin niistä sitten viimeistää heinäkuun lopussa on tulossa ohjeita ja teksiä.. Mutta nyt tältä erää moikkelis!

:) Juulia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti