26. heinäkuuta 2010

Burberry

Moikka! Nyt onki viime postauksesta vierähtäny tovi, ku oon reissaillu mökille ja takas useammanki kerran viime viikolla. Oon ollu myös semisti poikaystäväni kanssa, koska hän lähti tänään syntymäpäiviensä kunniaksi Amsterdamiin ja tulee vasta ens ti yöllä :( No ikävä kyllä tulee mutta ihan kivakin välillä olla ihan itteksee :D ja tietenki oiken kunnolla kavereiten kanssa :)
No niin mutta siis siihen viime viikkoon, oli mökillä ja sieltä ei tälläkertaa ikävä kyllä tullu oteltuu kauheesti kuvia, mutta ei siellä nyt mitää kauheen kummosta taoahtunutkaa.. Mutta tässä viikonlopun asuja.


Perjantaina käytiin siskoni kanssa itiksessä vähän pyörimässä ja tällaista oli päällä. En ole piiitkään aikaan käyttäny farkkuhameita enkä ole niitä oikein omakseni enää kokenut, muta tälläkertaa sellainen eksyi päälle. Ehkä tuon valkoisen värin takia se ei näytänyt niiin niin farkkuiselta. Ainii mun ei pitäny nyt mitäää höpötellä vaa laitella näit kuvia :D

Hiukset hyvin kaikki hyvin.

Lauantaina lähdimme takaisin mökille, koska sunnunaina oli serkkuni rippijuhlat. Sinne laitoin päälle tällaisen asun.


Paita ja hame itse tehtyjä molemmat. Hame vähän rytyssä näisää kuvissa mutta siis ihan perus tollanen kotelo hame se on.Asusteet halusin pitää ihan simppeleinä joten lainasin äitin ihan uutta Snö:n käsi korua ja hm:n perus musta kirjekuorilaukku oli mielestäni ihan passeli valinta tohon asuun.


Siinä onki sitten meijän perheen tytöt :) Sellanen viikonloppu mulla. Miellyttikö asut? Teen ton hameen ja paidan valmistus ohje postauksen mikäli sitä joku haluaa. Ei mitkään kovin moni mutkaiset tehdä ja aika nopeesti ne tossa perjantaina väsäsin :D Haluaisin myös tietää että ootteko te ylipäätänsä kiinnostuneita noista vaatteiten teko postauksista? Koska sitten jos ootte niin voisin tehdä ne jo suoraan kysymättä jokaisesta tuotteesta erikseen :) Tuunasin tänään vähän yhtä vaatetta joten siitä tulossa postauks huomenissa, mull on myös yks kangas uolla odottamassa sitä että siitä valmistuis hame, joten oisk senki kannalta kiva tiettää et haluutteks siitäki teko postauksen jotta osaisin sit ottaa vähän kuvia noist väli vaiheista :) Mutta huomisiin!

love Juulia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti