9. heinäkuuta 2010

Navy look

Tänään pukeiduin töihin uuden hameeni inspiroimana. Oon aikasemmin puhunu siitä kuinka en sinisestä värinä niin kauheesti innostu mut sitä vaan ilmaantuu kaappiini koko ajan lisää ja päivän asuissaki sitä näkyy nyt yhtenään :D
Bongasin eilen ginasta ton ihana hameen, ja tykastyin siihen kauheesti. Joo tiedän että tollaset raidat leventää kauheesti mut ei haittaa ku toi on vaan niin siisti!! Kuvan puitteet ei oo ehkä ihan parhaat, tajusin sen vasta nyt näitä kuvia koneella katsellessani, mutta älkää antako ton takkeja täynnä olevan naulakon häiritä.

Tää kuva ei kyllä oo mun kannalta ihan imartelevin, mutta esittelee ton hameen ehkä kaikist selvimmin. eli noi raidat on siis ihan kirkkaan sini-valkoraidalliset. Tässä noi siniset raidat näyttää paljon tummilta mitä oikeesti on. Näytän kyllä semi patukalta :D no yritettän olla häiriintymättä siitäkään.


Ja sitten muutama pakollinen venkura pose.. Yhdistin ton hameen tollaseen ihan tavalliseen v-kaula-aukkoiseen toppiin ja musta se toimi silleen tosi hyvin. Toi hame kyllä tullaan näkemään varmasti myös tuubitopin kanssa... Mut musta ihana raikas ja kesäinen yhdeistelmä! Ja siis ton hameen kangas on jotain maailman pehmeintä!!!

Sit on pakko laittaa muutama tällanen fiilistely kuva ku innostuin kuvailee ja tykkään näistä kuvista aikas paljon.

Tää olijostain syystä mun lemppari kuva näistä vaikka se on yli valoittunu, ilme on outo ja hiukset sekaisi, tai ehkä just noitten juttujen takia se onkin mun lemppari :D

Mitäs mieltä hameestä ja yleensäkkin tän päivän asusta? Yhditsin tohon tota valkosinistä tunnelmaa vähän rikkomaan vielä punaiset asusteet eli kirkkaan punasen laukun ja kipsut :) Näillä mentiin tänään.

-Juulia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti