17. heinäkuuta 2010

Just smile

Hellou! Päivät on taas jälleen kerran hurahtanu ohi vaa vaikken oo oikeestaa mitää ihmeellistä tehny. Oon vaa ollu töissä nyt ihan koko viikon ilman yhtää vapaa päivää ja kyll tää 6 päivän puki tuntuu jo semi rankalt vaikken mitään kauheen fyysistä työtä teekkää :) No mutta tulin vaan postailee tätä mun tän päivästä asua ku tykkäsin siitä aika kovasti :)

Elikkäs päällä oli noi tuunaamani farku joista viime postauksessa kerroinkin enemmän. Tykkään noista ihan sairaasti! Ne on niin mukava päällä ku otin tarkotuksella pikkasen normaalia isomman koon ( tai no joo ei siel ois pienempii enää ollukaa) ku halusin niistä pikkasen löysät tai sellaset ettei ne ainakaa kiristäis. Ja sit ku nois on noit yksityis kohii niin ne voi yhdistää ihan yksinkertasii yläosiin eikä silti näytä asu ihan tylsältä :) Me likes :)
Mut miteäs te tykkäätte asusta? :)

Joo ja aina välissä on pakko vähän nirvistää tai näyttää kieltä.. Se kuuluu ihan mun perus poseihin :D Yhdistin noi farkut tohon mun jo paljon nähtyyn hm toppii. Tänää aamul väsytti ihan sikana eikä yhtää tehny mieli laittaa mitään kireetä/ epämukavaa päälle joten toi toimi sit mahtavasti.

Oonn nyt viimeaikoina shoppaillu ihan kauheesti vaik mun on pitäny säästää.. Oon siis varmaa maailman kaikkeuden huonoin säästäjä, aina ku pitis säästää ni sit kuitenkin on aina jotain mikä on pakko saada ja mitä ilman ei voi elää joten se on sit pakko ostaa eikä rahaa säästy.. Mut oon siit kitenki ylpee et oon ostellu juttuja kuitenki aika paljon alesta joten se vähän kompesoi tätä juttuu.. Mut siis niin ostin noi kengät eilen Dinskosta alesta ku tarttin jotku ollase sandaalit ku en omista sellasia oikeestaa yhtää. Töissä on ihan kauheen kuuma olla balleriinoissa ja siks lähin metsästää itelleni kenkiä päämääränä löytää jotku kivat gladiaattorit tai varvastossut. Mut oon jotenki kengisssä tosi vaativa ja halusin tietenki päästä mahdollisimman halvalla.


Löysin onnesk noi sitten ku olin jo luopunu toivosta. Noi on ihan tosi hyvät jalassa ja must tosi kivan näkösetki. Mtäs te tykkääe? In or Out? Niissä on tossa edessä tollasii helmiä/kiviä/ mitä nyt ikinä onkaa ja ne on kaiken värisii ja sen takii noi sopiiki kaikkien värien kaa. Eikä mull ollu oikeetaa yhtiikää valkosia kenkiä ku musta ne kaikki, etenki nahkaset, yleensä näytää kauheen jotenki maalatuilta. Tai en oo löytäny kivoi valkosii kenkii vaik oon ettiny. Mut onneks nyt löysin noi :)

Sit asuun kuulu viel toi rakkaus laukku joka on jääny hieman liian vähälle käytölle ton sen värin takia. Tykkää tost tollaset konjakin ruskeesta vai mikä nyt onkaa ni tosi paljon mut en oikee osaa sitä hirveen hyvin yhdistellä mihinkää. Tulee enemmän käytettyä vaa ihan tummanruskeita juttuja ni toi ei oikee niihin sovi. Mull on oikeestaa vaa yhet ton väriset kengät ( eiku nyt muitinki et kahet) eikä muita asusteit ni siks en oo oikee sitä käyttäny. Onks teillä ideoita miten saisin ton laukun enemmän käyttöön? Tai mihin sen yhdistäisin?

Mut niin niistä muista ostoksista meinasin tehä huomenna postauksen. Oon menossa huomenna Valtteriin myymään vanhoja vaatteita, laukkuja, kenkiä ja muita juttuja joten jos vaa pääsette ni tulkaa käymää, oon siellä pihalla myymässä! Mull on tosi paljon ja vielä hyvää tavaraa myynnissä mistä haluun vaan päästä eroon joten halvalla pitis lähtee :)


Tossa on osa jutuista mitä on tulossa myyntii ja tonki lisäks on vielä kengät ja lisää vaateita joten suosittelen et tulkaa kattoo mitä löytyy :) Suurin osa vaatteista on kokoo xs-s ja 34-36 ja kengät on 38.. Niini siis jos löydän huomenna kirppikseltä sit ittelleni jotain ni esittelen ne kans sit siinä samalla ku noi mitä oon nyt muuta ostellu :) Mutta huomisiin sitten!

Terkuin Juulia

EDIT: Unohdan aina laittaa ton otsikon :D Ehin aina julkasta tekstin eka ja sit ku katon sitä ni shit otsikko unohtu taas :D

2 kommenttia:

  1. Ihanan rento asu! Mä olisin laittanut vielä jotkut kultaset korut tohon. :) Voi kun sais ittekin rusketuttua...

    VastaaPoista
  2. joo rento ja mukava se olikin, kiitos :) joo no niitä ne ois kyll ehkä viel kaivannu kiitti vinkistä pitää koklaa sellasia siten vielä ens kerralla :)

    VastaaPoista