13. heinäkuuta 2010

Make them look like you

Aiemmassa postauksessa kerroinkin että oisin muutamat farkut joista päätin tehdä shortsit. Ehdinkin tehdä tän postauksen jo tänää ni tässä tulee vähän ohjeita :)

Ostin ginan alesta farkut hintaan 9,90 €. Olen pitkään halunnut vaaleat farkku shortsit ja koska noissa farkuissa oli täydellinen väri ja kivat yksityis kohdat päätin ostaa ne ja tuunata niistä haluamanilaiset.


Halusin niistä lyhyet ja kulutetut ja osittain ihan reiällisetkin. Aloitin leikkaamalla ne sen pituisiksi kuin halusin, sen jälkeen alkoi kulutusten tekeminen


Tässä varusteet joita käytin kulutusten tekemiseen, puukko, raastinlaiuta ja hiekkapaperi. Saksilla vain leikkasin lahkeet en käyttänyt niitä muuhun.
Ensin kulutin farkkuja kokonaisuudessaan raastin laudalla, nopeiten ja kuluneimman tuloksen saa jos "raastaa" farkkuja vinossa langansuunnassa ja poikittain. Näin minä ainakin sain mielestäni hyvän perus kulutuksen aikaan.


Noissa kuvissa näkee ton jäljen mitä sillä raastinraudella eka tein.
Ton jälkeen tein isommat kulutukset niihin teittyihin kohtiin mihin halusin. Se onnistui kans parhaiten tolla raastimella ja tein ne vielä sillee et pidin noita farkkuja pöydän kulmassa ja raastoin sitä kulmaa vasten jolloin saa parhaiten reiät aikaseks.


Ja tässä on tulos tosta. Mun mielestä jo aika hyvän näköset noi kulutukset oli tossa kohtaa.


Ton jälkeen vielä hion niiä sillä hiekkapaperilla ja puukolla avasin vähän noita kulutus kohtia jotta niihin tulis ihan kunnon reiät.


Sit vielä halusin noihin halkiot onne sivuun, joten purin vaan vähäsen tota saumaa ja ompelin käsin noi saumavarat kiinni jottei ne näkyis päällepäin ollenkaan.Tossa on nyt sitten noi shortsit valmiina. Mä oon ainaki ihan huippu tyytyväinen tohon lopputulokseen :) Niist tuli just sellaset ku halusin ja noi on ihan huippu mukavat päällä ( nimimerkillä ne nyt jalassa tätä kirjoittaessa).

Sit muokkasin vielä yhistä toisista farkuista kans shortsit. Niihin ei tullu paljoo muuoksia mutta tästä lähdettiin.


Ehin jo innoissani leikata noi jo enne ku tajusin et hei pitää ottaa kuva :D No joo mut siis noi oli tollaset korkea vyötäröiset vanhan malliset farkut mitkä töistä oistin.


Leikkasin niistä sitten vaa tollaset lyhyet ja kulutin niitäki vähäsen. Hion noita pelkästää hiekkapaperil ku tarkotus oli saada tota värii vaa vähän epätasasemmaks ja kuluneemman näköseks. En halunnu noista kuitenkaa rikkinäisiä paitsi et toi lahkeen suu jäi huolittelematta.


Eiks tullu vähän tollaset kuluneen näköset? Mun mielestä tuli aika iso ero noinkin pienestä jutusta. :)Semmoset shortsit tuli nyt sitte. Mitäs tykkäätte? Oliko onnistunut tuunaus? Toi noitten vääntäminen oli aika kivaa, tein noita tossa ulkona ku noist lähti aika paljon kangas pölyä. Nyt onki just parhaat kelit käyttää noita ni hyvään saumaan tuli tehtyä :) 

-Juulia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti