9. elokuuta 2010

WANTED!

Nyt tarttis teijän apua! Oon jostain kumman syystä alkanu katella tollasii armeijan vihreitä parka takkeja ja tullu sellasista nyt ihan pakko mielteiseks, pakko saada sellanen syksyks ittelleni! Oon ihan täysin antivihreä ihminen eli en siis ikinä käytä mitään vihreää enkä tällähetkellä omista mitään sen väristä, joten oon aivan ihmeissäni tälläisesta halusta, koska se on aivan luonnolleni vastaista jotenkin.

                                                              Kuvat: Topshopin ja H&M:n netti kaupoista

Älkää välittäkö tosta mun hyvästää kollaasin teko taidosta, se kehittynee tässä kokoajan. :D Mutta siis niin tällaisia ihan varteen otettavia vaihtoehtoja löysin noista nettikaupoista, mutta kaikista kivointa mun mieletsä ois ostaa tollanen ihan kaupasta. vaihtoParhaimmat ehdot löysin tolta Topshopin sivulta, mutta sieltä mua pikkasen jotenki arvelluttaa toi tilaaminen, ensinnäkin en oikee tiiä tota englannin punta suhdetta euroon eli et jos tollanen takki maksaa 65 £ ni paljo se on sit euroissa? Ja sit noi koot on kans aika oudot... Eniten noista takeista väriltää täydellisin on toi oikeessa alareunassa oleva, koska se ei oo ihan niin vihree ku noi muut ni se ois ehkä sillee parempi, mut malliltaa sopivin oli toi alareunan vasemmanpuolen edustaja. Eli sitä täydellistä vielä' etsitään. Jos teille tulee mielee et jossain kaupassa ois joku tällanen mikä vastsais jotenki ees noita malleja ja tota ideaa ni kertokaa ni saisin minäkin tuollaisen :) Mitäs te tykkäätte tollasista takeista? Omistatteko sellasen? Kannattaisko hankkia? :)

No nyt tää tyttö lähtee tollasta takkia ( ja ehkä vähän jotain muutakin ) etsimään kaupungilta, pitäkää peukkuja et natsais!
:) Juulia

EDIT: oli pakko korjaa kun minä maailman fiksuin ihminen olin kirjoittanut että englannin dollari vaikka piti laittaa että punta. Pahoittelen syvästi jos joku sai traumoja! :) 

3 kommenttia:

 1. Mä tykkään eniten tosta vasemmassa yläreunassa olevasta, onks se muuten mistä? : o

  VastaaPoista
 2. Englannin PUNTA. Ja google. - Jonna

  VastaaPoista
 3. aamih: siis toi ihan ylimmällä rivillä oleva vai? se on must kans tosi kiva ja tais olla H&M:n nettisivuilta otettu toi kuva :)

  anonyymi: Oho sori :D en oo ollu koskaa enkussa enkä siks oo ilmeisesti ollu mitenkää tekemisissä sillee et oisin osannu sanoo et se ois ollu punta :D nyt kyllä vähän nolottaa :D pitää kyllä varmaa korjata toi.. mutta kitos huomautuksesta :)

  VastaaPoista