22. elokuuta 2010

Only you can love me this way

Moikkelis!

Eilen päivä alkoi suurella vaatekriisillä. Menin töihin 12 ja sieltä suoraan oli tarkoitus lähteä ensin kaverille ja sitten Helsingin yöhön. Ja tällaisesta suunnitelmastahan minä saan aikaiseksi suuren kriisin... Tarkoitus oli päästä mahdollisimman helpolla. Yleensä ku lähen tolleen suoraan jostain ulos on mulla 5 vaihtovaatteet ku en oo kuitenkaa osannu ikinä päättää mitä sit loppupeleissä laitan päälle. Mut tälläkertaa selvisin yhdillä vaatteilla ja sit vaan vaihoin asusteet ku lähettiin ulos.

Näillä vaatteilla siis lähdin aamulla töihin. En ihan ollut tyytyväinen, enkä ihan tuntenut oloani mukavaksi, mutta kyllähän noilla vaatteilla nyt yhen päivän veti.

Naaman ilmeet ei oo ehkä parhaimmat mahdolliset, mut katotaan tota asua vaan jooko :D POintti tossa asussa sit loppupeleissä oli tollaset romanttisen yhdistäminen vähän rokimpaan. Tykkään siitä yhdistelmästä ihan tosi paljon, ku en tykkää liian hempeestä enkä liian rokista tyylistä ni niit on kiva yhdistää ni ne tasottaa toisiaan :) Mut en nyt siinä ihan niin hyvin mielestäni onnistunut, ku oisin halunnu. Mulla ei oo taaskaan yhtään kuvaa siitä illan asusta sitten. En voi käsittää miten en onnistu ikinä ottamaan asukuvaa ku oon johnki ulos lähössä, ku niissä asuissa ois ehkä vielä enemmän kateltavaa... NO mutta siis asu pysy muuten samana, mut kengät vaihtu gladiaattorikorkkareihin ja ranteeseen tuli lisää koruja.

Tossa näkyy muuten mun uudet hiukset. Ne ei oikeestaa kauheesti muuttunu eikä niitä oo yhtään lyhyemmäkskään leikattu, vaikka tossa kuvassa siltä näyttääkin. Tollasena ne ei valitettavasti koko iltaa pysynyt, kiitos sen kauheen sateen! Et olinki baarissa sitten ihan kauheen näkösenä hiukset märkänä ja aivan totaalisena pehkona.. mut ei se menoo nyt niin kauheesti haitannu :D

pusero - Gina tricot, farkut - H&M, kello ja laukku - Guess

Sellanen asu tälläkertaa. Mitäs oottee mieltä?

Huomiseks oon suunnitellu vähän että uudistan tätä blogin ulkoasuu ja tulee ainakin luultavasti uus banneri :)

-Juulia


PS. Täs vielä yks tänään aika paljon soinut biisi. Aaahh<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti