16. elokuuta 2010

Firts day at school

Heissan taas!

Tänään oli pitkästä aikaa ensimmäinen koulu päivä lukiossa, oon ollu koulussa viimeks huhtikuussa ja silloinki amiksessa. Mulla oli taas eilen ja tänään tietenki perinteisesti hirvee rumba et mitä laitan päälle ja kokeilin kaikenlaisia hdistelmiä, mutta lopulta päädyin tällaiseen ratkaisuun.SIt oli pakko kaivaa meijän hienoista valokuva albumeista tää mun oikeesti ihan ensimmäisen koulupäivän kuva, ku se on musta niin hauska. Oon ihan huippu trendikäs :D ...nyt mun vähäisetkin lukijat katoaa, ku näkee mun todellisen tyylijn...:D

 Tyyli enne kaikke vai mitä!?

Kävin tänää vähäsen nopeesti kaupungilla koulun jälkee ja mukaan tarttui pari huippujuttua Guessin aleksanterinkadun liikkeestä..


Must on ihan super ihanaa ku tollasissa liikkeissä on oikeesti kunno asiakas palveluu, myyjät juttelee sun kaa ja sit tekis aina mieli ostaa koko kauppa! Oon ihan tosi huono sanomaan ei ja etenki tollasissa kaupoissa mulle on niiiiiin helppo myydä kaikkee, ku mut on niin helppo vakuttaa kuinka jotakin tuotetta juuri tarvitsen.. Vaarallisia toisaalta tollaset liikkeet.. No mutta siis tällaisia juttuja tarttui mukaan.


Laukkua ja kelloa lähdin sieltä hakemaan ja mukaan tarttui lisäksi tuo ihana rannekoru. Oon kuitenki aika ylpee ku selvisin näillä jutuilla ja sain just sellaset jutut mitä halusin ja olin lähteny ettimään ja osa noista vielä alennuksellakin varustettuna!! Mut kyllhän sitä rahaa meni, mut NYT ALKAA SIT OSTOSLAKKO! Ja jos repsahdan ni pakotatte sit mut palauttamaan ne tuotteet, okei? Seuraavan kerran voin sitten palkita itteni lokakuussa ku kaikki koulu on ohi ja kirjotukset mennyt toivottavasti hyvin :) Sitä nyt sitten odotelemaan....
Mitäs tykkäätte asusta ja ostoksista? In or out?

P.S. Kohta kampaajalle jeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Terkuin, Juulia


2 kommenttia:

  1. Tosi ihana toi pitsipaita, oon itekkin metsästelly ton tapasta, mistä toi on? :)

    VastaaPoista
  2. Oho unohdinki tohon laittaa noi tiedot noista vaatteista, ku oon nyt yleensä niitä laittanut. Toi on siis Gina tricotista ja niitä on kyll vielä myynnissä :) Kiitos paljon C:

    VastaaPoista