8. elokuuta 2010

Myrskyääääää

Moikka pitkästä aikaa! Täs oliki pieni blogiloma mut nyt oon back in bussines :) Oon nyt loukussa kotona ku tääl on siis niin kauheen magee ukkossää että! Must ukkonen, mysrky, salamat jen. jotenki todella siistii ja sit jotenki ihan tosi pelottavaa. Ku kattoo ulos ja siel sataa kaatamalla on ihan synkkää ja mustaa ja sit välil välähtää salama ja jyrisee ni se on jotenki super siistin näköstä. Mut sit ku aattelee et minkälaist tuhoo noi salamat voi saada aikaan ni se sit vähän karmaseee..:s Ja mun pikku kulta muru Cindy-koira on ihan kauhuissaan sängyn alla ku sitä pelottaa :( No se on siellä turvassa :)

Ei oo tullu oteltuu minkäänlaisia kuvia viikonlopun aikana yhtään, ei asu kuvia eikä mitään muitakaaan, mut yks asu mull on kuitenki jääny julkasematta viimeviikolta. Käytii äitin kaa torstaina kaupungilla ja puin sinne tällasta päälle.


Kuvat ei oo mitään kauneimpia mut musta niis on aika hyvä fiilis. Ja välillä vähän jotain erilaista ku pelkkiä posekuvii, eli nyt on sit catwalk kuvi :D

                        Tunika ja vyö - marc o'polo, laukku - essentiel, kengät - spirit store, arskat - lindex

Mä tykkäsin asusta ku sain laittaa päälle jo ton syksyä ajatellen ostetun tunikan mistä tykkään hirmusti. Siin on ihanat värit just vähän tollaset syksysemmät. Terkuin bloggaaja joka on täysin kyllästynyt kesä vaatteisiin ja odottaa innolla että pääse laittaa päälle jotain vähän paksumpaakin ilman että kuolee kuumuuteen :) Rakastan kesää ja lämpöä yli kaiken mut jotenki aina täs elokun paikkeil tulee sellanen ahdistus ku on katellu kaupoissa niitä kesävaatteita jo niin kauan et alkaa aatella et aah harmaata ja mustaa <3 ja onhan se tietysti niin että sillo tammikuussa/ helmikuussa on ihana alkaa katella kesävärejä ku kevät/kesä vaatteet tulee myyntiin. Niin se kierre vaa menee :)

Nyt ihaileman tota ukkosta ku sitä vielä ehkä vähän aikaa riittää, palaillaan tässä lähipäivinä :)
Juulia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti