23. elokuuta 2010

CINDY RAKAS

Mun koiruudesta oli pyydetty kuvia ja postausta niin tässä tulee :) Elikkä Cindy on seka rotunen ja täyttää syyskuussa 6 vuotta. Cindyn äiti on länsiylämaan terrieri ja isi cotton de tulear rotuinen. Oltii meijän perheeseen kauan haluttu koiraa, minä etenkin ja sit yks isin kaveri oli bongannu ton pentueen mihin Cindykin kului ja sitä kautta saimme hänet sitten. Oli jännä ku pentuja oli syntyny 5 ja ne kaikki oli ihan tosi tummanharmaita melkee mustia, vaikka niitten vanhemmat oli molemmat ihan viti valkosia.. No söpöjä pentuja kuitenkin! :)


Siinä Cindy tosi pikkusena meille just tulleena. Tossa oli toi päivämäärä 11.11.2004 eli aika lailla 3 kk:n ikäisenä.


En saanu koska ommella mitää rauhassa, ku Cindy rakasti lankakeriä... Sillon se mun kutomisharrastus aikalailla loppuki :D Cindy oli saanu nimensä jo siellä sen aikaisemmassa kodissa. Silloset omistajat nimes kaikki pennut siinä järjestyksessä ku ne oli syntyny, niinku a,b,c,d... eli monentena synty ni sillä kirjaimella alko nimi. Ja Cindy synty siis kolmantena ja sai sit nimensä. Ei haluttu sitä enää vaihtaa ku se oli siihen jo vähän tottunu ja meistä se oli oikeen nätti nimi :)
Tältä mun mussukka nyt näyttää. Se on aivan ihana koira, välillä haukkuu kyll liikaa, mut mun kulta muru se silti on :) Must on ihan outoo et se on ollu meillä jo niinki kauan ku 6 vuotta! ei tunnu aika niin pitkältä ollenkaa.. Muistan ihan elävästi sen ekan päivän ja yön ku se oli meillä :) Se oli pikkasen pihalla et mihin se onkaa joutun ja ulvoi ekan yön aika huolella.

Terkuin Juulia ja Cindy

2 kommenttia: