28. elokuuta 2010

MANGOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Heissan!

Kävin tossa eilen kietämässä itistä ihan hulluna ku ei ollu mitään päälle pantavaa illaks, ku oli tarkotus lähtee tyttöporukalla ulos. Mut siis olin tosi pettyny kaikkeen valikoimaa, ku mistää ei oikee löytyny mitää niin kivaa.. Ei taida olla ihan oikee sesonki millekkää bilevaatteille :s no kävin sit kuitenki Mangossa missä en oikeestaa vakkaristi käy vaan piipahdan aina välillä. Ja tälläkertaa löytyki ihan tosi täydelliset korkkarit, mitkä oli ihan parhaat jalassa! Ja sit otin sieltä kuvaston, missä oli nt näitä syksyn vaatteita ja ihastuin täysin!


Okei ensinnäkin anteeks toi kuvien laatu, ku omista skanneria enkä lötän noita kuvia netistä, joten oli pakko sit ottaa kuvat vaan suoraan tosta catalogista. Ja sitten toiseks eiks Scarlette Johansson näytä ihan tosi makeelta näissä kuvissa? NO mut siis hei ottaisin noi shortsit vaik heti ja must toi neuleen pukeminen shortsien sisään näyttää ihan tosi hauskalta enkä ois tullu tollasta ite ees aatelleeks!


Ton neuleen ja noi housut voisin ottaa heti..


Ja siis toi neule ja sen alla oleva mekko ( vai mikäköhän se on?) toimii ihan tädelliseti! Mulle myös noi..


Tai entäs noi sääret, voisin ottaa..


Tosi hauska asu musta, vaikkei ihan minun ominta tyyliäni olekkaan.


Ja toi sifonki mekko näyttää tosi hauskalta!


Ja vikask kruununa kaiken päälle viel tollanen upee trenssi. Beige trenssi ois mullaki nyt hakusella, ku musta jo löytyy mut pitishän se beessiki olla, vai mitä?

Mitäs tykkäätte? Iskeekö teihin?

Huomenna esittelen vähäsen mun ostoksia, mitä oon tehny. ( joo se ostos lakko ei ihan onnistunu tän pidemmäks aikaa, mut hei olihan tää ehkä vähän liikaa vaadittu ku nthän on just se paras aika shopata ku kaupat pursuu kaikkee uutta syksy vaatetta!)

T:Juulia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti