1. syyskuuta 2010

Pipo päähä ja menoks

Moikka!

Nyt on taas valitettavasti ollu muutama päivä taukoo. Mulla vaan aika hyvin katoo aika ja nyt on enää muutama viikko siihen ku mun yo-kirjotukset alkaa.. Eli tää syyskuu tulee menee aika lukemisen merkeissä, mut sit tän kuun jälkee se koulu onki kokonaan ohi :) Tai ainaki jos nyt jaksan tän tsemppaa ja saan kaikki aineet ykkösel läpi. Panikoin täs varmaa joka päivä et en osaa mitää ja joudun kirjottaa noi kaikki aineet miljoonaan kertaa, ja sit ahdistelen sitä et en pysty tähän blogiinkaan samalla tavalla panostaa ku halusin. Mut sit lokakuussa ku mull ei oo koulua, eikä näillä näkymin vielä muuta ku extran töitä ni sit oon suunnitellu jo kaikkee miten tähän alan panostaa :) Sit mull on aikaa ommellaki ja laittaa niisä paljon enemmän juttuja tänne, ku se on yks suuri syy miks tän blogi perustinki, ei pelkästään asukuvien takii.. Mull on paljon vaatteita jo päässä suunniteltu et pitis vaa toteuttaa, ja käden jo syyhkyää päästä ompelemaan :) No niitä tulossa siis heti lokakuun alussa jo :) Mut halusin vaa tulla sanoo täst et nyt saattaa olla pikkasen hiljasempi kuukaus, mutta se ei tule olemaan pysyvää.


Innostuin pikkasen pipoista ku löysin Lindexilt tällasen kiva yksilön. Sama oli siis pakko kotiuttaa  myös harmaana... Anteeksi kuvan huono laatu, eikä toi pipokaa kyl kauheen hyvin näy. Mut pipo on kyll todellinen life saver, ku on bad hair day :)

Palailen mahdollisimman pian taas, mutta nyt back to lukemaan, pitäkää mulle peukkui pystys et kirjotukset menis hyvin ja et selvisin täst kuust ilman mitään kovin suurta henkistä burnouttia..

<3Juulia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti