12. syyskuuta 2010

Panic.

Heippa!

Nyt tällanen pika paniikki postaus varustettuna muutaman päivän asukuvilla. Huomenna alkaa siis kirjotus putki ekana sit huomenna siis enkun kuuntelu ja siitä se sitten lähtee... Toivotaan nyt et menis hyvin ni teijänkää ei tartte sit syyskuussa enää kuunnella tätä mun ahdistus stressi löpinää :D Ja saatte toivottavasti sitten vähän enemmän laadukkaampaa luettavaa :)

No mut nyt niihin asuihin. Viime viikolla olin yks päivä koulussa tällaisessa asussa.

                                          Farkut - h&m, paljettineule - vila, pipo - lindex, kello/laukku/koru - Guess

Rakastan ihan superisti tota mun paljetti neuletta!! En vaa oikee keksi sille muuta käyttö tapaa ku tollee mustien ja no miksei denimin väristen farkkujen kanssa. Joo legginsien kaa se menee kans mut näyttää sit aika samalta ku noitten farkkujen kaa. Et nyt kaipaisin ehotuksia :) Minkä kanssa te näkisitte ton? Mihin te sen yhdistäisitte? Oon sitä pitäny vaan muutaman kerran ja oikeestaa melkeen tolleen samalla tavalla, ni oishan se kiva jos sille keksis kaikkia muitakin käyttötarkotuksii.

Cindy ei oo mikään linssilude eikä yleensä mitenkää hakeudu kuvattavaks tai mitään mut nyt se kerranki tuli oma aloitteisesti mun luo just kuvaus hetkellä ja siskoni sai sit napattuu ees jonkilaisen kuvan, kunnes se sit jo tajus et ai nyt kuvataan ja siirty muualle. :D mun mussu<3

No sit eilen olin istumassa iltaa kaverilla ja olikin taas pienoinen vaate ongelma, koska en muista millon viimeks oisin ollu ihan sellasissa "virallisissa" illanistujaisissa. Ku niihin ei tartte pukeutuu kauheen hienosti ku oltiin kuitenki ihan vaan siellä mun kaverilla eikä lähetty mihinkään ulos kaupungille ( vaik sekin kyllä kävi lähellä), et sellanen sopivan rento mut kuitenki siisti asu piti noista mun vaatteista luoda. Tällasta sit eksy päälle.
                                      Farkut - gina, huivi/t-paita/nahkatakki - h&m, laukku - Guess, kengät - andiamo

Tykkäsin kyll tosta asusta ja mielestäni se sopi juuri tuohon tilanteeseen ja paikkaan oikein hyvin. Mun mielestä juhlissa ja missä tahansa on aina miljoona kertaa kivempi olla jos on sellaiset vaatteet päällä missä tuntee olonsa hyväksi ja mukavaksi.

Mitäs mieltä te oottee näistä tän viikon asuista? Onko muuten kukaan lukijoista samassa tilanteessa kanssani, elikkä panikoimassa alkavia kirjoituksia?

<3Juulia

P.S. Pitäkää mulle peukut pystyssä, et huominen ( ja tiistainen) kuuntelu menis hyvin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti