26. syyskuuta 2010

Chillailuu

Heissan taas :)

Tosta aikasemmasta postauksesta ois tullu joku kilomtrin pitunen jos oisin lisänny siihen nää kuvatki ni päätin suosiolla tehä toisen näille. Eli täs ois luvassa nyt sit vähän tällast päivän löhöilu asu kuvaa vähän tällee eri tavalla kuvattuna ku yleensä :D


 Uus college pusero oli tänään päällä, ostin sen perjantaina Carlingsista. Pipo on myös aika uus, viime viikolla ostettu, Ginasta. Toi pipo on ihan sika mukavaa matskuu ja paras malli mitä voi olla! Pakko ehkä ostaa myös valkosena... Tohon kuuluu myös kauluri, jonka ostin valkosena, sekin IHANA!!

En oo varmaa kertonu teille täst mun yhestä rakkaasta harrastukseta, joka on kyllä nykyään entinen jo. Mutta siis oon harrastanu kaiken laista voimistelua koko todella pitkään, telinevoimistelua, näytösvoimistelua ja nyt sit viimeisimpänä ja rakkaimpana trampoliinivoimistelua. Ehin harratsaa sitä joku 3-4 vuotta? ja sit meijän valmentaja lähti ulkomaille opiskelemaan enkä halunnu sit vaihtaa seuraa ja sen myötä treeni paikkaa ni se jäi sit siihen. Valmensin ite vähän aikaa myös kyseisessä lajissa, mut se valmentaminen ei sit ollu ihan mun juttu. Päätin ottaa nyt nää tän päivän chillailu asukuvat sit tossa meijän koti trampalla :) tän mun harrastuksen muistoks :D
Niinkun näistä kuvista voimme todeta taidot ovat aivan tallessa :D Joo ei ehkä ihan...
Asu nyt ei ehkä tuöle parhaalla mahdollisella tavalla esiin näissä kuvissa, mutta ei se mikään kauheen ihmeellinen ees ollutkaan, niin haittaneeko tuo :)
Yks tällanen kulti oli meijän kaa kuvailemassa :)

Tällaista tälläkertaa :) Mitäs tykkäätte näistä uusista jutuista? Jos haluutte ni voin tost tramppa hommast enemmänki kirjottaa jos ketään kiinnostaa, ku se on kuitenki tosi läheinen juttu mulle :)

No mut hyvii sunnuntain jatkoja! Ottakaa iisiti! :)
P.S. Alla tän päivänen toinen postaus :)

<3:llä Juulia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti