20. syyskuuta 2010

Tyylikkäimmät

Moikka!

People- lehti on taas listannut kymmenen parhaiten pukeutuvaa julkkisnaista, ja kun tästä kuuli ajattelin heti että no käjessä on varmasti Lauren Condradia ja Victoria Beckhamia tai noita muita keiden tyyliä on viime aikoina kehuttu paljon, mutta eipäs niin käynytkään. Yllätyksekseni Jennifer Aniston oli ykkös paikalla. Tykkään Anistonista ihan tosi paljon, musta hän on ihan super kaunis ja hyvä näyttelijä ( tottakai se että tykkään Friendeistä ihan sikana vaikuttaa asiaan ehkäpä vähäsen...), mutta en olisi kyllä arvannut että hänet tähän listaan laitettaisiin. Ja en olisi arvannut sitä siksi että en ole hänen asujaan paljoa nähnyt enkä siksi olisi häntä tähän yhdistänyt. No mua rupes sit kauheesti kiinnostaa et mites se nyt sit pukeutuukkaa ja loin teille tällaset koollaasit mun lemppari asuista red carpetillaja vapaa-ajalla :)


(Älkää välittäkö tosta mun ihanasta kirjoitus virheestä, huomasin sen vasta ku ton tohon lätkäsin enkä jaksa kokonaa uutta kollaasi tehä, ni ehkä teitä ei haittaa :))

Musta toi oikean puoleinen sininen mekko on aivan siis kertakaikkiaan IHANA!! Voisin ite otta tollasen heti jos mulla ois sellaselle jossain käyttöä :) no voishan sitä ehkä pitää kesällä vaikka jossain ulkomailla, ku onhan maksimekot nyt onneks muotia :P Jenniferillä on aika monesti ollu noissa gaaloissa sun muissa tapahtumissa tollast kreikkalais tyylistä tosi laksostettuja ja muotoiltuja laskeutuvia vaatteita. Ja muhun kyllä iskee sellaset. Varsinkin ku Jennifer on niin hyvässä kunnossa ja laiha ni sopii kyllä tosi hyvin mielestäni! Noihin mekkoihin sit viel ihan tollaset tyylikkäät yksinkertaset asusteet ni kyllä näyttää hyvältä :)

                                                                                         Kuvat täältä

Yksin kertaiset asut valtaa myös tätä vapaa ajan puolta. Tavalliset värit musta, harmaa, farkku ja sininen näyttää kyllä aina niin hyviltä.. Toi toinen asu oikeelta päin oli kait sen Bounty hunter leffan kuvauksista ja bongasin ton asun siitä leffasta. Yksinkertaista ja tyylikästä. Sit ku Aniston on jo kuitenkin 41 vuotias, ni toi tyyli on sen iällekkin edullinen :)

People lehti kuvaili Jenniferin tyyliä sanoin: "Kukaan muu ei saa aikaan punaisen maton lookia yhtä vaivattomasti kuin Jennifer Aniston."

Muita listalla oli mm. Rihanna, Jessica Alba, Olivia Palermo ja Rachel Bilson.

Mitäs mieltä te ootte menikö voitto oikeeseen osoitteeseen? :)

<3 Juulia

P.S. Toivottavasti ette oo jo mua ihan hylänny ku en oo taas vähään aikaan postannu, mut nyt aletaan olee puolessa välissä ja koht tää onki jo ohi ja pääsen keskittyy kunnol taas tähän bloggaamiseen :)

2 kommenttia:

  1. Julkkiksia on niin kiva seurata! Heiltä saa mielettömästi inspiraatiota :) Ja tietty Lookbookista ja katumuotisivustoilta :>

    VastaaPoista
  2. NO niin saa! tulee sit ajateltuu ja ehkä käytettyy sellasiiki asukokonaisuuksii ja vaatteita mitä ei ois ite ehkä muuten valinnu ja laittanu päälleen :)

    VastaaPoista