21. syyskuuta 2010

Celebrity style by Vanessa Hudgens

Heippa :)

Ku mun asuja ei oo nyt oikee vähään aikaan näkyny niin päätin sit ottaa lisää tällasia inspiraatio kuvi julkkisten tyyleistä ja nyt ois vuorossa Vanessa Hudgens. Omaan pukeutumiseen ei oo kauheesti viime päivinä ollu inspiraatiota ku tärkein asia mikä on sen suhteen ollu ni on mukavuus, ja sillon asut ei välttämättä näytä aina ihan parhailta. No ehkä näitten kuvien myötä se inspiraatio pikkuihiljaa palautuisi :)

Vaikka se kesä näyttää jo pikkuhiljaa olevan ohi ni on silti ihan kiva katella näitä vähän kesäisempiäkin asuja, varsinkin kun ne on varsin kivan näköisiä :) 


Vanessalla on hieman boheemimpi tyyli kuin mulla mutta tykkään näistä asuista oiken tosi paljon ja voisin kuvitella pitäväni niitä kyllä. Vaikken kaupasta kaikkia noita vaatteita varmaan ekana valitsisi, enkä niitä varmaan ihan tällatavoin yhditelisi ensimmäisenä :)


Tällasta pukeutumista rakasta, pitkät housut ja joku jakku tai neule tai ohut takki. Syksyssä on kivointa just tällanen pukeutuminen, ei tartte laittaa paljoa päälle mut saa laittaa kuitenkin vähän enemmän :) RAKASTAN neuletita ja siis toi tossa oikeemman puoleisessa asussa oleva viittä/poncho/ mikälie on ihan super ihanan näkönen!! Muutenkin se koko asu on musta todella tyylikäs, perus vaatteita mut sit jotain yksityiskohtia tuomassa kiinnostavuutta, kuten noi farkkujen reijät ja toi viitta :)

                                                                                 Kuvat täältä

Ja sit ku rakastan juhla pukuja ja pikku juhla asuja ni pitihän pari sellastakin tänne ottaa. Toi ensimmäinen vasemmalta on mun ehdoton lemppari! Ja onhan toi keskimmäinen pikkumustakin tosi kiva just ehkä noitten "reikä" yksityiskohtien takii tossa sivulla ( en keksiny mitään parempaa tapaa selittää tota :D)

Mitäs te tykkäätte Vanessan asuista? Samaa vai eri mieltä ku minä? :)

t:Juulia

4 kommenttia:

 1. Tosi ihana toi punanen juhlavampi mekko! Ja muutenkin voisin kyl ottaa noi kaikki vaatteet.. :-D

  VastaaPoista
 2. Mustaki se on aivan ihana!! Ja joo kyll mullekki noi kaikki kelpais kans :P

  VastaaPoista
 3. ihania kuvia! rakastan etenkin noita farkkutyylejä, pitäis varmaan itsekin opetella enemmän käyttämään taas farkkuja :)

  VastaaPoista
 4. Joo must ne on kans ihan tosi kivoja! Jotenki Vanessa on osannu yhdistääkki noi ihan sika kivasti! Muhun etenki noi rikkinäiset farkut iskee tällähetkellä ja kovaa :)

  VastaaPoista