15. huhtikuuta 2011

Kukkia

Mooi!

Tänään on mulla ollu taas semmonen perus koulu+työpäivä, semi rankka, mutta ihan mukava sellainen. Töissä oli aika kiirus ku taas tais melkee puolella Suomella olla taas palkkapäivä, ni ihmiset oli vähän shoppailemassa. Ite siellä sit vaa katelliisena kattelin, ku kaikki hamstraili vaikka mitä kivoja juttuja mukaansa, ku mun pitää odottaa sitä palkkapäivää viel vähän yli viikko :( No onneks mäkin kuitenki sain jotain myöskin ;) Mut niitä esittelen sitten joku päivä :)


Tämmöisessä asussa oon tänää ollut liikkeellä. Hieman astetta räjähtäneemmän näköisenä :s Hiuksii en oo nyt muutamaan päivään jaksanu ollenkaan laittaa, ja lasit piti pitää päässä, ku ei toi pärstäkään mitenkään kauheen viehkee ollut :s Mut siis ette ikinä arvaa! Näin tänään töissä yhellä tytöllä ne mun unelma hiukset mitkä oon aina halunnu! Täydellisen pitkät, vaaleet, vähän kiharretut.. aahhh ne oli ihanat <3 siis ihan T-Ä-Y-D-E-L-L-I-S-E-T! Tuijottin niit varmaa ihan sika kauan, se piti mua varmaa ihan hulluna :D Mut nyt tiiän et semmoset on oikeesti olemassa, eikä vaan julkisten kuvissa, missä niitä oon aina ennen vaan ihaillu :) Nyt vaa mun hiukset kasvakaa, kasvakaa, kasvakaa! :)


Ja niinku huomaatte, oon siirtynyt täysin kevätvaatteisiin :) Ballerinat oli tosiaan jo eilen ensimmäistä kertaa jalassa ja tänään sitten uudestaan heti. Noi tommoset ihan lättänäpohja ballerinat ei oo ihan mitkään kaikista mukavimmat kengät, ku pitää seistä 5 tuntia sillee et on eka koulupäivän seissy ja kävelly jo jonkin verran. Nyt jalat on semi turtana :s Mut pääasia on että ne näytti kivoilta!:)


Saanko kysyä, että näytänkö tässä asussa jotenki lihavemmalta kuin yleensä? :D Ku töissä yks mies tuli ostamaan ilmeisesti tyttärelleen sukkahousuja ja kyseli sitten niistä että onko meillä kokoa XL. Hän puhui enkkua ja minä sit sopersin vastaukseksei meil oo enää ku vaan L:ää. Sit se kysy et minkä kokoinen mä oon, ja vastasin sit et S, sit se pyöritteli päätään vaan ja kysy et "really?" Siin vaihees repesin et näytäksä mä jotenki paljon isommalta, ja se vaan sano et ne sen tyttäret on jotain mun kokosia, eikä se uskonu et mä oon niin pieni, vaik oikeesti yleensä käytän viel XS kokoi nykyisin :s No mua se jotenki huvitti kauheesti, mut se mies siinä ihan vakakvissaan sano etten voi olla niin pieni.. Vähän oli outo juttu :D No on sitä varmaa miehenä sit ehkä vähän hankala arvioida minkäkokosia toiset on, tai en tiiä.. :)

Toppi+huivi - Gina, hame - JC, ballerinat - Bianco, neule - Marc O'Polo, trenssi - Vila, laukku+koru+kello - Guess

Semmosii juttuja tapahtunu tänään. Huomenna sit pitis mennä töihin jo aamulla aikasin taas, mut sit mennäänki leffaan päivällä mikä on mukava juttu :)
Bongasin tänää meijän pihalta tän kevään ekat kukat! Jeij, sieltä ne puskee :)))

Mitäs tykkäsitte asusta? :) Minkäslaisia viikonloppusuunnitelmia teillä on? 

Mukavaa viikonloppuu kaikille!

Terkuin Juulia

6 kommenttia:

 1. kiva toi asu! Hitsit, mä oon koittanu bongailla kukkasia mutten oo vielä nähnyt edes leskenlehteä !! Perhosen sentää näin viime vkl mikä teki musta ylpeen itestäni :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva postaus ja ihana asu! (:

  VastaaPoista
 3. Keijju, Kiitos :) Mä bongasin tänää meijän pihalta viel muutaman tuplaaninki! Vitsi oon ollu hyvä kukkabongaaja :DD Oi perhosii en oo viel yhtään nähny, ni se on aika hyvin, kantsii olla ylpee! :P

  Jasmine., Kiitti tosi paljon :))

  VastaaPoista
 4. missä oot töissä?

  VastaaPoista
 5. Ihanat sukkahousut ja kauniit ballerinat :)

  VastaaPoista