22. huhtikuuta 2011

Takkutukka

Moikka!

Toi pieni kipeys vei mun voimat ja pukeutumis inspiksen, ni sen takia on ollu vähän hiljaisempaa, mutta nyt alan olla taas voimissani :) Tänään on päivä mennyt ihan vaa vapaapäivästä nauttien. Mulla ei oo taas vähään aikaan ollu ihan vapaata päivää niin on mukava ku voi ottaa vaa rennosti kotona eikä voi lähteä ees kaupoille ( vaikka, pakko myöntää, ois tehny mieli ihan sikana!) No käytiin me äitin kanssa kuitenkin yksi leffa kattomassa, ku viimeks ku oltiin viime viikonloppuna kattomassa sitä Just go with it -leffaa ni siinä alussa oli jotain ongelmia eikä ne saanu siihen tekstityksiä tulemaan.. Jouduttiin venailla joku vartti - kakskyt minsaa, ennenkun ne sit ilmotti et kaikki saadaan hyvitysliput, ku ne ei saa niitä tekstityksiä tulemaan, et ne laittaa sen leffan pyörimään ilman tekstejä. No just tollon kun se Finnkinon työntekijä oli tosta ilmottanu ni ne tekstitykset alkoki toimimaan, mut saatii ne hyvitysliput kuiteski, ku oltii jouduttu odotella niin kauan.. Mut se päättyki sit onneks hyvin, ku nähtiin leffa teksteillä ja saatii viel uudet leffaliputkin.

No mut siis käytiin niillä lipuilla nyt sit kattomassa uus leffa ja tämmösessä asussa olin liikenteessä.


Olin ekaa kertaa ulkona, tänä keväänä, ballerinoissa ilman sukkiksia, sekä ilman takkia! Jeij! Vaik tänää satoki melkee koko päivän ja aamull oli aika viilee, ni illemmaks tulikin ihan sika hyvä ilma ja aika lämmintäkin. Venaan niin huomista ku siiheks on luvattu niin hyvää ilmaa. Mennään sit serkun kaa varmaan alottamaan terassikausikin!


Ilme? :D Ihanaa kun voi puol ysin aikaan ottaa viel asukuvii sillee, et niist saa jotain selvääkin, et on tarpeeks valosaa. Vaikka näissä kuvissa ei noi valoitukset ihan toimikkaan, ni kuiteski. 


Tän asun kuhäsin vähän niinku tyhjästä, aika kirjaimellisesti. Oon pessy tänää koko päivän pyykkiä, puolet mun vaatekaapista ja oikeestaa kaikki mun lempparivaatteet oli pesussa tai märkänä oottamassa menoa kuivausrumpuuun ku piti lähteä. Ni täytyi laittaa sit jotain muuta päälle ku niitä mihin on tottunu turvautuu aina ku ei jaksa ihan täysin panostaa. Ja toi oli oikeestaa ihan hyvä juttu, koska sain mielestäni tosi kivan asun päälle luotua kuiteski :) Farkkuleggarit+huivi - Vila, pitkähihanen t-paita - Gina tricot, neule - Veromoda, ballerinat - Bianco.


Toi neule on iänikuisen vanha, mut tykkään siitä edelleen hurjasti, vaikken yleensä noi pitkistä neuleistä tykkää... Oon suunnitellu vaihtavani noi napit ihan tavallisiin jo heti sillon tota ostaessa, mut en oo saanu aikaseksi, eikä ne enää mua oikeestaan häiritse.


Etin viime kesänä kivoja pantteriballerinoja, mut en tuntunu mistään löytävän kivoja, mis ois oikeenlainen kiva se kuosi ( kuosinirsous on tosi ärsyttävää :s) ja sit löysin noi viime talvena Biancosta. Sit mun oli pakko ne heti ostaa, viel ku ne oli jotai 20% alessa, ku tiesin et sit sais tommosii taas ettiä. Enkä vois olla tyytyväisempi et ostin noi!


Semmonen asu, mitäs tykkäätte?  Mä tykkäsin sen verran että taidan mennä huomenna töihin samaisessa asussa :) Alan huolestua, oon alkanu käyttää samaa asua useampana päivänä useemmin kuin ennen! IIks :D

Käytii siis tänää leffassa kattomassa Kohtalon valvojat -leffa.


Ihan ok leffa oli, tolla oli tosi kova kisaaja alla, nimittäin se viime viikon Just go with it -leffa oli paras mitä oon pitkiin aikoihin nähny! Niin hauska ja ihana että! :)
Mut oli toikin ihan hyvä ja laitto kyll miettimään vähän. Vaik toi oliki vaa leffa ni kyll sitä sit pakostikin vähän  mietti et tapahtuukohan meijän elämässä kaikki asiat oikeesti jonku tommosen suunnitelman mukaan, vai onks kohtalo olemassa, vai määrätääks me ite oikeesti siitä mitä meijän elämäs tapahtuu? Noi on aika jänniä juttuja, ku mistä sitä sit loppujen lopuks tietää..

Mut semmosta, kivaa pääsiäistä kaikille! :)

T:Juulia

2 kommenttia:

  1. Koska oot ostanu ton huivin?:) miettisin et mahtaako noita löytyä vielä Vilasta?

    VastaaPoista
  2. joskus viime syksynä jo, et en usko että enää on :s Oisin halunnu kans ton toisen värisenä ku on ollu niin kiva, ihanan muhkee :)

    VastaaPoista