20. huhtikuuta 2011

Toivomuksia?

Moikka!

Kipeys alkaa olla kohta voitettu (ainakin toivottavasti), ehtihän se jo tän ja eilisen päivän mussa velloa... Mut nyt alkaa olla jo onneks vähän parempi olo ja veikkaan et nyt ku on tiedossa vielä toi pidennetty viikonloppukin ni saan tän selätettyä kunnolla :)

Mutta semmosta mun piti tulla vaan kysymään, että ku toi mun toukokuu näyttää aika matka täyteitseltä niin kuulisin mielelläni teiltä nyt postausehdotuksia, mitä voisin sitten joko ajastella tai sitten kerätä matskua silleen että saisin sitten kuitenkin postailtua noitten matkojenkin aikana. Toukokuun ekan viikon oon Kuopiossa Taitaja -kisoissa ja sit tokalla viikolla on se meijän Lontoon reissu <3 Sit on ehkä vielä yks juttu tiedossa loppu toukokuulle mut en siitä sen enempää mainitse ku se ei oo ihan varma vielä ;)

Aattelin tässä joku päviä yrittää tehä semmosia hyviä ompelutöitä, mistä saisin tänne teille vähän tutoriaaleja, mut sit oisin halunnu kysyy teijän mielipidettä siitä et mitkä ois kivoimpia, ihan alusta asti ite tehdyt vaattet, tuunausjutut vai sitten jotku korjausjutut, et jos vaikka pitää pienennellä tai muuta jotain vaatteita :)

Et nyt sais sitten niinku toivoa kaikenlaisia juttuja, ku must ois tosi kiva kuulla teiltä vähän toivomuksia. Mutta kyllä noille ajoille kuitenkin varmasti on jotain postauksia tulossa, vaikkei teiltä mitään toivomuksia sitten tulisikaan, joten no worries :))

T:Juulia

9 kommenttia:

 1. jotain helppoja ite tehtyjä juttuja! mitään kauheen vaikeita tekeleitä mä en ainakaan osaa tehdä, mut jotain mitä tämmöset ei-koulutuksen-saaneet pystyis suhteellisen pienellä vaivalla tekeen :) hmm, ja ruokaohjeet kelpaa aina :D vaik sun lempparijuttuja mitä pukisit kesällä, sun lempimusiikkia, VIDEOITA.

  kiitän sun blogista, oot mukavan olonen tyttö :)!

  VastaaPoista
 2. Jotain ompelujuttuja! Se ois kiva koska sain vähän aikaa sitte ompelukoneen enkä keksi mitään mitä tekisin sillä, paitsi etten varmaan mitää osaiskaan :D

  VastaaPoista
 3. Tai sitten jotain helppoja ompelujuttuja, mitä voi tehdä ilman ompelukonetta! Meinaan kun esim. miula ei oo ompelukonetta mut iha sikana tekis mieli jotai helppoa tehä itelleen, mut sit taas ei tiedä miten sitä muuten sitten tekee ilman konetta? Paitsi teinhän mie tyynyliinan käsin ommellen mut se oli aaaaika tuskaa :D

  Sit vaikka huoneesi esittelyä ja tulevaisuuden suunnitelmien pohdiskelua ym olisi mukava päästä lukemaan tai matkahaaveista jne:)

  VastaaPoista
 4. pic's my life, juu niitä oon suunitellukki nyt muutaman mitä on tulossa :)

  ellu, Kiitän sun kommentista suuresti! :) ja kiitos kovasti kaikista ehdotuksista myös! eiköhän noita pysty hyvinki jotain toteuttamaan :) Ja just sen takii ei oo nyt ollu niin paljoa noit ompelujuttuja, ku en oo tehny niin semmosii yksinkertaisia töitä, mistä ois tänne pystyny laittamaan postausta.. Ku ei just viittis siitä kokovuoritetusta jakusta heti alottaa :D

  k, no niitä on kyllä nyt tulossa heti kun vaan ehin :) yritän tehdä sit semmoiset ohjeet että varmasti osaaat! :)

  anonyymi, joo voin yrittää miettii myös jotain tuommoisia juttuja ku ei just kaikilla ompelukonetta ookkaan. Ainakin jotain tuunailu juttuja tulee mieleen mitä pystytis toteuttaa ilamn konetta, mut katotaa jos keksisisn vielä jotain muitakin :) Joo kiitos vinkeistä eiköhän noitakin saa toteuteltua etenkin noita haave juttuja silloin kun en oo maisemissa ni on helppo toteuttaa :)


  Kiitos kovasti kaikille näistä toivomuksista! :) Sain näistä paljon inspiraatiota!

  VastaaPoista
 5. Itse toivoisin lisää videoita! tosi ihania tähän mennessä! Tietty kuvia kans, sun asus inspiroi mua kaikkein eniten! danke<3

  VastaaPoista
 6. Joo no niitä viedoita varmaan saankin kivasti reissuiltakin käsin tehtyä ja tietty ihan täällä kotonakin talteen koneelle :) Ja ku niitä on niin kivan helppo ja nopee tehdä, ni eiköhän tuokin onnistu :) oi miten ihanasti sanottu, kiitos huirjasti ittelles niin kivasta kommenstista <3

  VastaaPoista
 7. kysymyspostaus? ite oon uusi lukija niin olis kiva :)

  VastaaPoista
 8. No semmonen oli tossa just viime kuussam et en varmaa ihan vielä viitti uutta semmosta tehä mutta tässä on sen edellisen vastaukset ni voit käydä kattoo jos haluut http://juulia-inorout.blogspot.com/2011/03/vastaukset.html :)

  Mut aina voi sit kaikkee näissä kommenttibokseissakin kysyä vaikkei postauksen aiheeseen liittyisikään :)) Jos tulee mieleen jotain mitä haluios kysyy mitä tos ei oltu kysyty :)

  VastaaPoista