10. huhtikuuta 2011

Myynnissä

Tässä ois nyt näitä mun lupaamiani myynnissä olevia tuotteita. Elikkä jos kiinnostuneet ottais vaikka yhteyttä muhun s-postilla osoitteeseen inorout@hotmail.fi ni voin laittaa lisää kuvia ja muita tietoja jos on tarvetta :)

Nää kaikki tuotteet on mulle tosi rakkaita ja nyt oisin näistä valmis pikkuhiljaa luopumaan piiiiiitkän mietinnän jälkeen. Ne ansaitsee hyvät kodit, missä ne pääsisi käyttöönkin ehkä toivottavasti vähän enemmän.
Biancon pari vuotta sitten ostetut nahkasaappaat. Käytössä on olleet jonkin verran joten se hiukan näkyykin kulumisena ja naarmuina, mutta mielestäni silti hyvässä kunnossa. Nahkahan kestää hyvin ja välillä jopa tulee vain paremman näköiseski kun on vähän käyttänyt :) Ruskean värin takia jäänyt vähemmälle käytölle :s Oon pitkään yrittäny metsästää näitä mustana, ku toi malli on vaan ihan täydellinen, mut ei oo viel ainakaa tärpänny. Kooltaan siis 38.

Asokselta tilatut nahkanilkkurit. Nää on kokoa 5 eli siinä 38 paikkeilla nää myös. Noissa on kaks vetskarii, toinen koriste ja toinen oikea. Käytetty jonkin verran, mutta nää kans musta hyvässä kunnossa. Toi nahanpinta ei oo ihan tasanen vaan joistain kohtia "röpöläisempi", mutta semmoset ne oli jo ostaessa eli se kuuluu luultavasti malliin.Mun makuun toi korko oli pikkasen liian matala, ja mulla on kiikarissa toiset melkee samanlaiset missä se olis vähän korkeempi, ni aattelin sit myydä nää eka pois alta.

Zaran ihana nahkalaukku ja itken kyyneliä ku en oo enää osannu tätä käyttää ja yhditää mihinkää. Tää on niin kivan mallinen ja kokonen ja kaikkee, mutku se on ruskee :s eikä ihan saman värinen ku noi ruskeet saappaat et vois niitten kanssa käyttää :( Joten jos tälle löytyis joku rakastava koti, ni voisin olla siitä valmis luopumaan.


Sit ois vielä nää ihanuudet. Ostin nää viime keväänä Biancosta ja noi on niinikään nahkaset. Olin kattonu noita pitkään ja suunnitellu et käyn ne ostaa ja laitan ylppäreihin sit ne jalkaan. No odotin liian pitkään enne ku ostin ja jäljellä oli vaa yhet 39, aattelin et no kyllä ne menee, et ostan miljoona pohjallista ja muuta. Mut pakko myöntää ne on vähän isot... Näissäkin toi malli on ihan täydellinen peruskorkkarimalli, et jollekki kellä on 39 jalka ni varmaa ihan täydelliset :) Aattelin että ehkä mun pitis näistä päästää irti, et voisin sit ettii oikeen kokoiset uudet tilalle. Muutaman kerran käytetyt, mutta mielestäni todella hyvässä kunnossa. Ainoastaan korkolapussa ja tietenkin pohjassa näkyy käytönjälki hieman.

Semmosia juttuja nyt ainaki tällä erää. Oiskos kellään kiinnostusta? Ni laittakaa tarjouksia ja muita s-postiin ni voidaan hinnoista sitten keskustella vähäsen :)

Laitan nää ehkä sitten ( jollen ole tullut toisiin ajatuksiin) ni vielä huutonettiin myytäväks loppuviikosta, jos teistä kukaan ei oo kiinnostunut. Halusin kuitenki laittaa nää eka tänne teille tarjolle :) Postikuluista en oikeestaa osaa sanoa mitään, ku en oo tämmöstä ikinä ennen harrastanut, mutta nekin selviää sitten jos joku innokas ostaja löytyy. Ja tietty jos pääsee Itäkeskuksesta tai kaupungista jostain näitä noutamaan niin sitten säästyy postikuluiltakin :) Saas nähä miten tässä käy ku ekan kerran myyn juttujani netissä, vähän jänskättää :)

EDIT: Ruskeet saappaat ja mustat nilkkurit on nyt löytäneet uuden omistajan :) Mutta laukku ja korkkarit semmoisia vielä ettii, ni jos kiinnostaa ni vielä voi laittaa meiliä!

Juulia

4 kommenttia:

  1. Kengät on kaikki liian isoja mulle :(

    VastaaPoista
  2. Heips. Onko Asoksen kengät vielä vapaana? :-D Onko ne pienet/isot 38? verraten vaikka dinskon/h&m:n kenkiin? :) En tiedä olisko nääkin kysymykset ollut parempi laittaa maililla, mutta nyt päädyin tänne kommentoimiseen.

    VastaaPoista
  3. Ne on luultavasti nyt menossa jo toiselle kyselijälle valitettavasti. Noi oli silleen et ku mun jalka on 37-38 et joistain kengistä menee 37 uja joistain pitää olla 38, ni noi oli ehkä pikkasen isot, et ois voinu ehkä mulla olla 37 kans. Et ehkä vähän isot 38 tai ei ainakaan pieni 38 :) Joo kyllä tännekkin tottakai saa tommosista jutuista kysyä :)

    VastaaPoista