4. huhtikuuta 2011

some one like you

Mooi!

Sori tää muutaman päivän blogi hiljaisuus, mutta se inspiraatio on ollut edelleen hyvinkin kateissa..:s Samoin oon stressannu noista ennakkotehtävistä, tai lähinnä kaikki ajatukset on pyöriny niissä, kun ylläri pylläri niihinkään ei oo tota inspiraatiota mitenkään kauheesti pursunnu..

Ja ei toi ilmakaan ei oo kauheesti tähän inspiksen puutteeseen auttanu, eikä sitä viljelly.. No mut se kiva juttu tossa sateessa on, että lumet sulaa ihan hirveetä vauhtia! Tänään aamulla, ku ekan kerran katoin ulos ikkunasta meijän pihalle, ihmetyin kun lumista puolet oli sulanu! Että ei se nyt kauheetsi haittaa, jos vielä vaikka toinen päivä sataa, kunhan sit tulee aurinkoista ja lumet on kaikki sulanu :)

Ollaan yritetty mun kaverin kanssa mennä kirppikselle tässä viimoset pari kuukautta, mut ei olla saatu aikatauluja natsaamaan tai sit ollaan oltu varaamassa pöytää liian myöhään, et kaikki paikat on jo menny.. En tiiä että millon sinne sitten päästän, ni mietin että mikäs teijän kiinnostus ois siihen että jos laittaisin vaikka joitain tuotteita tänne esittelle ja kiinnostuneet vois sitten ottaa yhteyttä muhun? Vähän silleen blogikirppis tyylisesti :) Jotain semmosia vähän parempia tuotteita aattelin, kuten joitain kenkiä ja laukkuja, jos niitä tuolta kirppiskasasta vielä löytyy, ja näin. Että miltäs kuulostais? :)

Yks ihana biisi tähän loppuun vielä, ja yritän jos saisin huomiseks kylvettyä jostain sitä inspistä vähäsen enemmän ni sais vaikka asukuvaakin esitteille :)


T:Juulia

5 kommenttia:

 1. Joo laita tänne jotain kirppisjuttuja :)

  VastaaPoista
 2. Mä taisin nähä sut Iguanas vkonloppuna ja näytit tosi kauniilta joten pää pystyyn - inspishukka ei ainakaan näy päällepäin ! :))

  VastaaPoista
 3. Jasmine., juu voisin mä jotain laittaa, kun saan vaan kuvailtua niitä, ja päätettyä mitä laittaisin :)

  Laura, joo siellä mä olin ja muitan että näin kans sut :) Näytin varmaa tosi jäätyneeltä ku jäin tuijottaa ja kuolailee sitä sun ihanaa Miu miun laukkua <3 IHANA! :) kiitos hurjasti, tulin ihan sika hyvälle tuulelle sun kommentista! :))

  VastaaPoista
 4. Millon tulee lainerauta videoooo? =)

  VastaaPoista
 5. Tänään tai viimeistään huomenna ajattelin kuvata :) En ole unohtanut! :))

  VastaaPoista