28. huhtikuuta 2011

Mustaa mustaa

Moikkelis!

Visti miten tää tekstin alotuksen keksiminen on aina jotenki niin hankalaa? (p.s. Miks myös otsikon keksiminen on niin hankalaa??) :s Ei oikee ikin keksi mitään mielenkiintosta et mistä lähtis liikkeelle.. No ei mulla kyllä mitään kummempaa kirjoitettavaa ollutkaan. Oon nyt yrittäny vähän keräillä matskua tänne koneelle talteen että saisin ensi viikollakin jotain postailtua ja näillä näkymin saan sinne Kuopioon otettua mokkulan mukaan, joten netinkin pitäis toimia :) Oiski ollu varmaan vähän outoa jos ei ois koko viikkoon päässy yhtään tänne päivittelemään eikä lukemaan yhtään blogeja.. Niihin oon sen verran tällä hetkellä koukuttunut :D


Tuommoinen asu oli tänään päällä koulussa. Vähän tästä viime aikojen linjasta poiketen oli tommosta tummempaa ja ei niin keväistä/kesäistä kuin muut asut tässä lähitienoilla.. Ihan kivaa vaihtelua :) Ja tykkäsin tosta asusta tosi paljon sen kaikessa yksinkertaisuudessaan, mut se ei jotenkin yhtään näytä näissä kuvissa niin kivalta, eikä milläänlailla imartelevalta :s Se on ihan sika inhottavaa ku harvemmin saa kameralla tallenettua asioita yhtä kivasti ku ne luonossa näyttää :( Mun eikä mun asukuvaajien taidot ei oikee taida olla kauheen hyviä... Ja kun mallissahan ei ikinä ole vikaa ;)


Kengät on uudet, ihan tällä viikolla kävin ne hakemassa kotiin. Tykkään, ei voi muuta sanoa. Noihan on kauheen saman tyyppiset kun ne mistä juuri äskön luovuin, mutta noissa on toi korko ihan pikkusen korkeempi mun mielestä ja noi on oikeemman kokose,t ku ne mitkä mulla ennen oli ni oli pikkasen isot.. :s Mietin kauheen kauan et ostanks noi nyt enää, ku niitten käyttöaika periaatteessa meni jo, tai ku nyt vois käyttää jo keväisempiä kenkiä.. Mut päädyin kuitenki siihen et oon noita niin kauan halunnu ja et kyll niit voi viel käyttää ja sit ens syksynä kuitenki harmittais jos en ois ostanu, ni oon kyll tyytyväinen päätökseeni :)


Rakastan vaan noita laseja niin paljon.. Oon miettiny et pitis varmaan käydä ostamassa viel uudet, et jos noi vahingossa meneeki rikki ni ettei tarttis sit taas montaa vuotta ettiä täydellisiä, ja ku noi ei mitenkään kauheen suuri sijoitus ollut, hintaa oli semmoset vajaat 5 e et..


Ajatukset ei nyt oikeen millään pysy tässä kirjoittamisessa.. Vähän on stressiä, ku toi et oon puolet toukokuusta jossai muualla ku tääl Helsingissä koulussa ja töissä, ni aiheuttaa vähän päänvaivaa ja suunnitelua et miten saan kaikki noi tilaustyöt mitä mun pitis ylppäreihin tehä ni valmiiks + sit et huomen pitis yks näytösmekko saada valmiiks. Ajatukset karkailee ompelujuttuihin nyt vähän tahtomattakin.. Pitis ehkä mennä nukkumaan jos sais sit vähän ajatuksia kasaa ja huomenna sen mekon valmiiks...

Asu on kokonaan Ginasta paitsi aurinkolaisit on H&M:ltä, kengät Biancosta ja laukku tuotu Kiinasta. Mitäs tosta pidätte?:)

Koitan palailla huomenna sitten ehkä vähän fiksumman tekstin kanssa jos vaikka semmoiseen kykeneisin :)

Juulia

3 kommenttia:

 1. Oi taas toi ihana laukku!:)) löysin muuten vähän samanlaisen itekki, jeii:) Niin ja kivat noi kengät kyllä, tykkääään!

  VastaaPoista
 2. Onks toi aito chanelin laukku? Kiva asu :)

  VastaaPoista
 3. petra, No hyvä että löysit semmoisen myös itteles! Toi on tosi kiva kyllä, ollu tosi ahkerassa käytössä :) Kiitos paljon :)

  Anonyymi, en oikeestaa tarkalleen tiiä, mun poikkiksen äiti toi sen mulle Kiinasta. En usko että ihan aito on, mutta hyvä laatunen se on ainakin kyllä ollut :) Kiitos kovasti :)

  VastaaPoista