24. huhtikuuta 2011

More shopping


Moikkelis!

Tän viedon pitit tulla tänne jo eilen, ku sen sillon töitten jälkeen kuvasin, mut youtube ei sit suostunu olee yhteistyössä, eikä laittaamaan sitä tarpeeks nopeesti ni tää tuleeki vast nyt sen vuoks.. 


En nyt jaksanu sit enää kuvailla noita, et anteeks niille jotka ei videoista tykkää, mut välillä näin :) Mutta noita varmasti näätte asuissa paljon sit kans kuvina. Itseasiassa postaan vielä varmaan tänään illalla ton eilisen asun, joten siinä näkyykin yks noista uusista tuotteista ;)

Mut nyt ei muutakun nauttimaan tosta ihanasta ilmasta! :) 

P.S. MItäs tykkäätte ostoksista? :) ja videosta muutenki tietty saa antaa kommenttia!

Juulia

11 kommenttia:

 1. Muistatko kuinka paljon toi raitapaita maksoi?:) Kivoja ostoksia olet löytänyt!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi, toi oli 9,95 e, et ei kauheen hintava :) Kiitos kovasti!

  empuski, hihi :D kiitti :)

  VastaaPoista
 3. JEEEE! Videooo! Onnen päivä! :D Ihania löytöjä, pitäs mennä itsekkin käymään Ginassa. Miten yks video voi antaa näin paljon ideoita? O.O woaw! anyways, lissää tällasia! ja päivän asuja ofc! DANKKE<3 ihana blogi! ihan koukussa!

  VastaaPoista
 4. Oi vitsi miten yks kommentti voikaan sit kans piristää päivää ja laittaa ihan sika hyvälle tuulelle <3 Kiitos ihan simona :) <3 Joo ja kantsii mennä siel on nyt aika kivoja juttuja, tai mä oon ainakin löytäny mielestäni :) Molempia tulossa varmasti :) kiitoskiitoskiitos ittelles!

  VastaaPoista
 5. Ihana video, nää on kyllä niin kivaa vaihtelua aina välillä! (---: Lisäää ehdottomasti. :D

  VastaaPoista
 6. Kiitos :) Joo ne on kyllä mullekin kivaa vaihtelua just välillä, jos ei jaksa kirjotella ni on kiva välil höpötellä :)

  VastaaPoista
 7. Voi ku kiva video, tulin tosi hyvälle tuulelle kun olit nii ilonen ja luonteva tossa videolla ((: näitä ois kiva katella kyllä enemmänkin! :)

  VastaaPoista
 8. Oi ku kiva kuulla :) Varmasti tulossa lisää, ku on tullu positiivista palautetta :)) ja on mustakin noita kyllä ihan hauska tehdä :)

  VastaaPoista
 9. kivoja ostoksia, ja rakastuin sun hiuksiin tässä! + Blogisikin vaikutti tosi kivalt mitä muutama sivuu selasin, taidanki päätyä lukijaksi :)

  VastaaPoista
 10. kiitos kovasti :) Kivaa! Tervetuloa seuraamaan!! :)

  VastaaPoista