29. tammikuuta 2012

Hint of pink

Mooikka murut!

Kirjoitin tän postauksen koulussa perjantaina samaan aikaan kun ton edellisen ja ajast sen eiliselle, muttei jostain julkaistunut, joten nyt uusi yritys :)

Tässa tulee lahinna vaan nyt tota perjantain kouluasu mista tykkasin tosi paljon!


Oltiin torstaina shoppailemassa ku mun kaverilla oli synttarit ja se halus menna kaupungille pyorimaan ja ettimaan jotain paalle pantavaa lauantaiks ku niita kunnolla juhlittais. No ku sinne kaupungille kerta lahin ni kyllahan sielta mullekin jotain tarttui mukaan, kuten toi pusero. Toi on niin mua ku voi vaan olla! Vahan pidempi ( toi on itseasiassa hintun liian pitka, mut odotan et se kutistuu vahan pesussa niinku ne aina :D), vaalea, loysa ja ohut matsku :)) Ja toi vetskari tossa edessa oli viel piste i:n paalle ja teki tosta ihan taydellisen. En eka meinannu ostaa tota ku en jaksanu menna sovittamaan ja oon vahan niinku paattany etten sais ostaa mitaa sovittamatta, ku yleensa teen aina niin ja sillon tulee osteltua enemman. Mut jos paatan etten saa ostaa sovittamatta ni sit sen vaatteen pitaa olla niin kiva etta jaksan raahautua sen kanssa sovariin asti, eiks oo katsya? :D No joo on katsya silloin kun tottelen tota...-.-


Oon tanaa alkanut himoomaan tota jossain toisessa varissakin, koska taa on vaan maailma mukavi paalla! Matsku on niin pehmea, ja ku taa on niin loysa ni siihen voi vaan hukkua :D Tota voi myos aika kiivasti muutella eri tyyliseks ton vetskan avulla. Tonne alle voi laittaa eri varisia toppeja tai noita tuubi juttuja mika mulla on tuolla alla, tai sitten ei mitaan ja laittaa vetskan kiinni. Tommoset jutu mitka tekee vaatteesta monipuolisen on aina tosi hyvia!:)


Toinen uutuus juttu mika lahti mukaan torstaina, ja mita oon pitkaan halunnu, oli pinkki huulipuna. Ostin sen Selfridgesista Macin osastolta. Oon pitkaan haaveillu pinkista punasta, mut en oo vaa saanu ostettua. Oon tosi huono kayttamaan huulilla mitaan muuta ku huulirasvaa ni siks oon sit miettinyt et kannattaako ostaa, et tuleeko kaytettya. No nyt oon tota sen verran kauan halunnu et paatin ostaa ja voin vaan toivoa etta tulee kaytettya :) Totuttelin siihen jo vahan torstaina ku pidin sita kotona ja eilen se sitten paasi oikeen kunnon koeajelulla. Ja hyvalta tuntui ja mun mielesta nayttikin!



Tossa nakyy vahan lahempaa sita :) Mulla ei oo mitkaan isot huulet ni en tiia etta tekeeko huulipuna niista nyt sit vaan pienemman nakoiset vai voisko se jotenki niita suurentaakin tai jotain, mut itseasiassa ees kauheesti kiinnosta, ku se nayttaa musta ihan kivalta jokatapauksessa. Ton varin nimi on Pink nouveau B71 jos jotain kiinnostaa :)

takki - Vila, farkut+tuubitoppi - Gina tricot, pusero - Zara, kengat - Bianco, laukku - MK

Ulkovaatteissa mentiin samaa  rataa kuin tassa ollaa menty jo aika pitkaa, eli Vilan takilla. Taalla on ollut nyt muutamana paivana vahan viilemapi ni toi on sillon hyva. Ei tartte laittaa alle mitaan oikeestaan mut silti ei ihan jaady pystyyn tuolla ulkona. Tuuli on ollut aika jaatava ja etenki tosi kova viime paivina!

Mitas tykkaatte asusta? :) Entas uudesta puserosta ja huulipunasta?

Here is my outfit from yesterday. I bought that shirt on Thursday when we were shopping at Oxford street. I just absolutely love it! It's so me, it's loose, light and long. I also bought a new lipstick, pink one! I have been thinking about buying a pink lipstick for so long that i just desided to get it when we were at Selfridges. I like it, I just haven't used to use anything else on my lips that lipblam. So it's gonna take a while, but I'm sure that ur gonna se me wearing this alot ;)
What do u think about the outfit? Do u like that new shirt and lipstick? :)

-Juulia

4 kommenttia:

  1. haha ihana kuulla ettäsiellä on vähän kylmempää ollu :D niin on nimittäin täälläkin,tällähetkellä mittari näyttää -27 ! onhan se ihanaa kun ulkona on niin kaunista, mut aristaa tuo uloslähtö, mut onneks on edes koira jota sit pitää ulkona juoksuttaa :D toivottavasti saat tekniset ongelmat korjaantumaan niin olisi kiva lueskella useammin postauksiasi, ne on niin kivoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha uskon että siellä on nyt kyllä kauniimpaa ku on lunta :) ut toi on kyllä ihan tosi tosi kylmä :D oon täällä jo semi jäässä, saa nähä miten jäädyn ku lauantaina pitäis Helsinkiin taas suunnata..:D Ihana kuulla että ne on kivoja ja jaksat niitä lukea! nyt ollaan tekniikan kanssa jo voiton puolella joten pitäisi tulla enemmän postauksia! :)

      Poista