23. tammikuuta 2012

Teknisia ongelmia!

Moikka!

Mulla on ollut koko viikonlopun kauheesti teknisia ongelmia koneen kanssa eika ne vielakaan ole oikein kunnossa joten siita johtuu tama postaamattomuus..:s Nyt tulin koulussa kirjaston koneelle pikaisesti paivittamassa etta missa mennaan :)
Mun kone kaatui perjantai iltana, ei enaa suostunut avaamaan mitaan ohjelmia vaan jumittui heti avauksen jalkeen, lauantaina oli sama ongelma ja yritinkin koko paivan sita sitten availla tasaisin valiajoin ja joka kerta tuloksena oli jumittuminen. Noh sitten sain sen jotenkin kummasti kerran aukeemaan sillee ettei se jumittunut ihan taysin ja juoksin kauppaan ostamaan kovalevya etta saisin kaikki tiedostot sinne et jos se auttais ku muisti ei ois niin taynna. Olin ihan sata varma etta se tietojen siirtaminen tulee kuormittamaan ihan liikaa sita ja se jaatyy ja menee ihan kokonaa huonoks, mutta se ihme kylla jakso siirtaa ne tiedostot ja alkoi sen seurauksena sitten ihan ok:sti toimimaan, ei enaa jumittunut niin pahasti koko aika.


No tassa kohtaa mahan jo tuulettelin ihan huolella kunnes yritin avata netin ja se ei toiminut...-.- Siina vaan sanottiin etta joku valityspalvelin ei toimi tai jotain ja sit yrittelin joka ikista linkkia avata ja vaihella netti asetuksia etta saisin sen toimimaan ja lopulta piiiiiiiiiiiiitkan taistelun jalkeen sainkin ja olin niin innoissani ja ylpea itsestani ku olin osannu sen korjata.
Taas nuolaisin ennen kuin tipahtaa nimittain blogger ei jostain syysta toimi kuitenkaan koneessani ollenkaan.. Veikkaan etta oon onnistunut jotkut palomuuri asetukset sahlaa tossa samalla ku yritin saada sita toimimaan, mut en osaa korjata sita ja sen takia en pysty nyt postaamaan omalla koneellani ollenkaan enka vastaamaan kommenteihin :(( Pystyn ne kylla lukemaan mutta vastaan niihin aina sitten vain heti kun paasen jollekin toiselle koneelle!


Yritan saada sen korjattua mutta en tieda vaan milloin ja miten! Jos siella on joku tietokone nero kuka voisi tietaa mista tama johtuu ja miten sen saisi korjattua olisin enemman kuin kiitollinen avustasi! :)

Tossa vilahtikin sitten perjantain koulu asu mika koostuu Ginan neuleesta ja farkuista, Zaran nahkatakista, Biancon kengista, Primarkin tuubuhuivista ja MK:n laukusta.

Kylla tulee kummasti isia ikava tossa kohtaa ku asuu toisessa maassa ja kone kaatuu ja taytyy lahtea ostamaan kovalevya.. Nimimerkilla en tykkaa elektroniikka kaupoista... :D

Toivon etta paasisin palaamaan uusien juttujen kanssa pian, ja mielellaan omalla koneellani :)

xx Juulia

10 kommenttia:

  1. Ihana tuo Ginan neule! Muutenkin kivan rento asu kouluun :) Tykkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon :)) Just rentoa asua yritinkin tolla hakea!

      Poista
  2. missä koulussa lontoossa sä opiskelet?

    VastaaPoista
  3. ihana asu, oon niin kateellinen ku asut lontoossa, ah!:--)

    VastaaPoista
  4. voi että mikä asu, aivan ihana! :)

    http://www.once-real.blogspot.com
    blogissani on käynnissä arvonta, käyhän tsekkaamassa! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti :)) Oi kiva, taytyypa kayda kattomassa :))

      Poista
  5. Tuo Korsin laukku on ihana! Ootko muuten ollu tyytyväinen elämääs siellä Lontoossa ? Törmäsin nimittäin yhden tytön blogiin joka kanssa asuu siellä ja opiskeleekin jotain muotijuttua, mutta ei tykkää yhtään siellä olosta ja jopa katuu sinne lähtöä. Ei sitä aina muista, että jos ei mee putkeen niin ei se siä kato ootko Suomessa vai Lontoossa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. EIks ookkin!? :)) Oon ollu tihan tyytyvainen kylla, tietenkin kun nain isosta muutoksesta on ollut kyse niin vastoinkaymisiakin on ollut, mutta periaatteessa kaikki on mennyt hyvin. :) Niin eihan se todellakaan paikkaa valtamatta katso jos huonosti menee ja se on ihan hyvin ymmarrettavaa, kun ei sita oikee kunnolla oikeesti tieda mimmoista jossain kaupungissa on asua vaikka ois siella useamman kerran vieraillut. Kun on se kuitenkin ihan eri asia. :) Teen tasta varmaan oman postauksen tossa jossain vaiheessa kun kerron vahan lisa juttuja koulustakin ja muuten taalla asumisesta :)

      Poista