25. helmikuuta 2012

VOW

Moikkelis!

Keväinen ilma on jatkunut täällä myös eilisen ja tän päivän, niin ihanaa. Aurinko paistaa ja mun naama on ku yks aurinko ku hymyilyttää vaa kun on niin kaunista :)


Eilen oli super mukava päivä, otettiin vähän etäisyyttä koulu jutuista ja lähettiin pyörimään Stratfordin Westfieldiin, mikä on sisi uusi tosi iso kauppakeskus täällä. Pyörittiin siellä mona tuntia, löysin vaikka mitä kivaa mitä ois voinu ostaa, mutta mun lompakon onneksi niistä ei sitten ihan oikeita kokoja ollut. Yks kiva juttu kyllä lähti mukaan, esittelen sen vaikka huomenissa tai tänään illemmalla jos saan kuvat otettua. :) Oon aika ylpee kuinka kiltisti olin! Varsinkin kun kaveri osti kokonaisen asukokonaisuuden, se tartti vaatteita maanantaina olevaan haastatteluun joten siitä tää koko shoppailu ajatuskin lähti.


Sit päätettiin yhtäkkiä et ois ihan tosi mukavaa mennä leffaan ku kumpikaan ei oltu oltu niin pitkään aikaa, käytiin kattomassa leffateatterissa et mitä siellä menis ja monelta ja päästiinkin vähän illemmalla leffaankin vielä! Se kyllä kruunas koko ihanan päivän. Rakastan leffassa käymistä niin paljon, etenki jos on joku semmonen leffa mitä oot oottanu ja halunnu mennä kattomaan ja sit ku se onki just niin hyvä kuu aattelit, se on niin ihanaa. Ja musta tuntuu et mulle ainoa keino unohtaa koulujutut, tai mitkä tahansa jutut mitkä mun mieltä painaa, totaalisesti on mennä leffaan. Ei tullu tona pari tuntisena luotua ajatustakaann sille et mimmosen vaatteenn mä saisin seuraavaks suunniteltua, ja se jos mikä tekee suunnittelu työlle välillä hyvää!


Käytiin siis kattomassa otsikon mukaisesti The Vow. Channing Tatumin tähdittämä romanttinen draamakomediajokututtu oli kyllä aivan älyttömän ihana! Surullinen, romanttinen, höpsö, sai nauraa, just kaikkee sitä mistä mä leffoissa tykkään! Ja ei kyllä yhtään haitannut sekään että herra Tatum oli välillä ilman paitaa..:P Meni ehdottomasti yhdeks mun lempileffoista, tekis mieli mennä heti kattomaan uudestaan :D


Näytän vähän jotenkin todella oudolta näissä kuvissa, mutta siis tuossa eilisen asua. Tykkäsin siitä tosi kovasti! Oon ihan uber rakastunu mustiin sukkiksiin, musta ne näyttää vaan niin kivalta, ni varokaa vaan, näitä tuutte varmaan nyt aika paljon näkemään ;) Lemppari pusero ja takki on Zaran, hame on HM:ltä, kengät Biancosta. Toi alin kuva on otettu koulun jälkeen, ennen kun lähettiin shoppailemaan, tultiin ton jälkeen kotona vielä käymään ni vaihoin laukun.
Tää päivä on taas alkanut sitten kivalla tunnin aamukävelyllä tuolla auringon paisteessa ja nyt pitäisi sitten jatkaa kouluhommia ja yrittää olla todella ahkera tän ja huomisen :)



Mites teijän viikonloppu on alkanut? Mitäs tykkäätte eilisen asusta?:) Toi leffa ei oo tainnu tulla Suomeen vielä? Mut jos joku on sen nähny ni mitäs te tykkäsitte? :)

Here is my outfit that I wore yesterday. We took little bit time of from school work and went to shopping instead ;D So nice to do something else for a while.. It was so relaxing just walk around the shops! I only bought a one thing and I'm so proud of myself! There were so many things that would have wanted to buy, but luckily for my wallet, they didnt had the right sizes. Maybe have to go back some day ;) We also suddenly desided that we want to go to see a movie. Only movie that interested us was The Vow. And it was so good! I love those kind of movies, romantic, sad and funny. Going to movies is one of only ways I can totally forget about school work, or anything else that is bothering me, and that's so nice to just not think about those thing for couple hours! What do u think about the outfit? Have u seen that movie, did u liked it?:)

xx Juulia

12 kommenttia:

  1. Ei mä en kestä näitä keväisiä ja aurinkoisia kuvia, mäkin haluan sinne! :D PS: Ihana asu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha, lentoa buukkaamaan sitten vaan ;D kiitos!:)

      Poista
  2. Ei oo leffa tullu vielä Suomeen ainakaan mun tietojen mukaan, mutta kovasti sitä odotetaan; vaikuttaa hyvältä ja Channing on niiiin kuuma <3 Asu on kiva, mut ihan epäreilua että siellä on jo noin kevät :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti mennä kettomaan sitten kun tulee! :) kiitos :))

      Poista
  3. Minäkin haluan sinne kauppakeskukeen!!=D
    Todella ihana asu, en kestä kun siellä on jo ihanan keväinen ilma!
    Mun viikoloppu on alkanut erittäin lumisissa tunnelmissa, nytkin sataa lunta ihan hullun lailla=(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi on kyll ihana mesta! Jokainen kauppa mitä maan voit kuvitella ni löytyy saman katon alta :) kiitos :)
      Ooh, no ehkä se sielläkin jossain vaiheessa lakkaa!:)

      Poista
  4. Hei näin sut tuolla Westfieldissa eilen mutta en uskaltanu tulla jutteleen :D Kuinka jännää, oot jo toinen suomalainen bloggari jonka oon bongannu täällä Lontoossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeesti, iiks :D Oisit vaan tulllu!:) Joo aika hauskaa, ku tän Lontoonki muka pitäis olla jotenki tosi iso mesta :D

      Poista
  5. ihanan keväisiä kuvia ! täällä lontoossa todellakin on kevät ihan eri mallilla ku suomessa(ainakin kuulemani mukaan:-D)joten kyllä meijän kelpaa ! ;-) ihanaa viikonloppua !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäki kuullu aika kivoja juttuja tosta Suomen säästä, että olen oikein mielelläni täällä ;D Kyllä meidän todella kelpaa! Toivotaan että jatkuisi tällaisena!:) Samoin sulle!!

      Poista