29. maaliskuuta 2012

Hiukset kuntoon!

Moikka!

Pääsin eilen piiiitkästä aikaa kampaajalle. Ai että se on joku maailman paras tunne ku on ollu yli kolmisen kuukautta käymättä kampaajalla ja kun aika on varattu ja tietää että pääsee pian <3 Mulla oli hiukset joo niiiiin kauheessa kunnossa, hirvee juurikasvu ja yli kasvanut malli muutenkin.. Tältä näyttää hiukset nyt :)
Oli niin kauhee tukka kyllä ennen tätä että! Nää näyttää nyt musta oikein kivoilta :) Lyhyeltä ne tuntuu vaikkei niitä leikattu juuri ollenkaan ( eihän Tiina? :D) mutta se osittain johtuu tosta kiharruksesta. En ymmärrä miksei mun hiukset kasva, ne vaan ei kasva.. Tai kyll ne kasvaa, ku juurikasvua tulee mutta näköjään samaa tahtia, tai jopa nopeampaa, hyvin hyvin turhauttavaa... No pitää alkaa ottaa jotain järeempiä asieta käyttöön jos sais ne vahvemmaksi :)

Tässä vielä vähän hiusinspistä :)
Kuvat weheartit.com

Mun kampaaja avaa kampaamon Viikkiin tossa ens kuun puolessa välissä niin jos joku Helsingissä ettii uutta luottokampaajaa niin voin niiiiiin lämpimästi suositella Tiinaa ja hänen uutta kampaamoaan Viikin HiusStudiota! Se avaa ovensa 16.4. ja laitan vielä sillon muistutukseksi tietoja mutta aikoja voi tietenkin nyt jo varata jos siltä tuntuu! :) Tiedot : p. 044 788 7777 os. Biologinkatu 4 c, 00790 Helsinki

Mutta miltäs mun hiukset näyttää? :) 

xoxo Juulia

6 kommenttia:

 1. Ihana tukka ! Tuo väri sopii sulle ihan mielettömän hyvin. Mukavan pehmeä ja naturelli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon :) juuri luonnollisuutta siinä haenkin!

   Poista
 2. Ihan sika ihanat hiukset! jotenki tosi pehmeet ja muhkeet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) ne onkin nyt kampaajan jälkeen tuntunu tosi silkkisiltä, rakastan kampaajan jälkeistä oloa hiuksissa ku hiusväri tuoksuu ja ne tuntuu kivoilta ku on juts laitettu :) Että hyvä jos se välittyy myös kuvissa!

   Poista
 3. Niimpä, ja ku mulla on niin ohuet, ni ihana kattoo noin paksuja hiuksia. Eli oo vaa tyytyväinen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OI kiitos, yritän olla vaikka ne välillä onkin hyvin rasittavat ;D

   Poista