9. maaliskuuta 2012

IKEA

Moikka!

Niinkun eilen mainitsinkin ja kuin otsikko jo paljastaan niin tänään oli Ikea päivä! Aamulla mentiin käymään siellä pikaisesti, ku toi se on ihan tossa lähellä, vaan ehkä max 7 minsaa bussilla. Oli kyllä tosi outoa ja jollain tavalla myös kotoisaa ku se oli ihan saman näköinen kun mun lähin Ikea Suomessa :)

Muutama turistikuva oli pakko ottaa, ku siel oli muitakin näitä ottamassa ;D


Voikin ihminen näyttää fiksulta :D Lähin Ikeaan lähinnä sen takia, että kun mun kaks kaveria tulee tänne mun pikku kämppään ens viikolla asustamaan, niin että toisellekin olisi jonkin näköinen nukkumapaikka. Ikävä kyllä ei napannut mikään Ikeassa nyt tällä kertaa, ja oli varmaan eka kerta ku lähin sieltä pois tyhjin käsin. Okei no ei voi ehkä sanoa ihan että tyhjin käsin, koska ruokaostoksia tuli kuitenkin tehtyä ;)


Näitä asukuvia ottaessa oli ihan kauhee tuuli ja siks näistä onnistu ihan vaan muutama. Melkein kaikissa oli hiukset naaman edessä tai muuten vaan joku mielenkiintoinen ilme. Mulla oli aamulla aikaa laittautua ehkä 20 min ja sit ku piti tavata kaveri jo alaovella ni tajusin että vielä monia asioita piti tehdä... Vaikka asu ja kaikki piti todella nopeasti laittaa kasaan niin tykkäsin siitä silti hirveästi. Toi pusero on uusi H&M:stä ostettu, se on semmoinen hihaton kauluspaita. Rakastuin väriin ja malliin hyvin palavasti! Oli pakko ottaa pieni varaslähtö ens viikon shoppailuille ;)


Vähän on toi pusero näissä kuvissa huonosti kun menee tossa edestä noin kireelle..
Tänään oli taas ihan tosi kaunis päivä, jos tota tuulta ei lasketa! Oli oikein mukava viettää naistenpäivää kun oli niin kaunis auringonpaiste melkein koko päivän :) Mun kaverit on täällä nauranu ihan kippurassa mun "naistenpäivälle", ne on ihan varmoja et tää on mun joku oma keksimä juttu :D
No sain ne kuitenkin hyvin suostuteltua ( ihan ku se koskaan ois niin vaikeeta) ostamaan kakkua, pullaa ja siiderit hemmotellaaksemme itseämme Naistenpäivän kunniaksi :)Ostin tommosen Ikea kassin sieltä ja eiks toi oo maailman söpöin! Baby Ikea bag!! Niin yltiö söpö et oon ihan super rakastunu siihen :D En tykkää yhtään niistä tavallisista, isoista Ikea kasseista, no kuka nyt tykkäis erityisemmin, mut tätä rakastan :D Tästä tulee mun vakkarilaukku ruokaostoksille!

Mulla on ollu siis tosi mukava päivä ja voi mennä hyvillä mielin nukkumaan, ku tein aamulla aika hyvin koulujuttujakin! :)

Mitäs mieltä asusta? Mites te vietitte Naistenpäivää? Saitteko miehiltä huomionosoituksia?:)

Hey guys! I went to Ikea today with my friend, it was my first time at Ikea here so far, even though the nearest Ikea is really close. We had to take couple of these turist pictures, because there where other people taking them too :D It felt so homy to be there, it as exactly like the Ikea near where I used to live in Finland :) I didn't bought anything except groserys. But we bought a cake, cinnamon buns and cider from there because it was Women's day! We wanted to spoil ourselfs!
Do u like the outfit? I put it on really quickly, bc I was running late in the morgning but I liked it! I think almost always the best outfits comes when u don't over think them :) Then you are the most natural you. Did you guys do anything special cause of Women's day?

xx Juulia

P.S. Alla aiempi postaus tältä päivältä :)

4 kommenttia:

 1. Onko Lontoossa Ikea?o_O Minun maantietoani=D
  Mutta joo ihana asu=)
  Vietin naistenpäivää kuten muitakin päiviä, opettaja vain oli rasisti naisia kohtaan=3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha onhan täällä :D ilmeisesti ihan useampikin! Itekkään en tiennyt ennen tänne muuttoa, mutta toisaalta missä sitä Ikeaa ei nyt tänä päivänä olisi?
   Kiitos paljon :) Voi ei, noh toivottavasti ensi vuonna sitten paremmpi päivä!:)

   Poista
 2. Haha, munkin mielestä toi mini-ikeakassit on tajuttoman söpöjä :D Ja ihana toi sun MK:n laukku! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha no hyvä etten oo ainoo :D Ne on niin söpöjä! Kiitos paljon :)

   Poista