10. maaliskuuta 2012

Lettejä

Mulla on yleensä hiukset melkein aina samalla tavalla, auki kiharalla, tai jos en oo jaksanut kiharoita laittaa niin sitten sottunutturalla. Noh eilen sitten aamulla päätin vääntää vähän jotain erilaista. Ei tämäkään paljoa eroa tavallisesta kiharakampauksesta mutta edes vähän :) Itse tykkäsin.Takaata en saanut ihan täydellistä kuvaa, mutta kampaus koostui siis kasvojen molemmilla puolilla olevista ranskalaisistaleteistä jotka yhdistyivät takana pinneillä. Lisäksi latvat oli kiharalla.

Nää kuvat otettu päivän päätteeks ni vähän jo valahtanu toi isompi letti, mutta tykkäsin kyllä ite kampauksesta oikein paljon! Vois ehkä vähän ryhdistäytyä laittamaan hiuksia useemmin eri tavoin! :) Venaan vaan niin kovin että pääsen kampaajalle tossa parin viikon päästä <3

Mitäs mieltä ootte? Laitteletteks te paljon eri kampauksia hiuksiin? :)


I usually always have my hair in the same way, curls of on a big messy bun. Yesterday I decided to do something else a little bit. I made to braids, for both sides of my faces and then attached them on the back with pins. I also had curls, so the ends would look good too. I liked it a lot, have to start doing different things to my hair more now on :)
Do u like this kind of hair style? :)

T:Juulia

P.S. Pahoittelen että ulkoasu on ollut tosi sekalainen nyt illalla! Päätin alkaa vaihtamaan banneri kuvaa ja sit tää ilmoittikin että kuvatila on täynnä ja piti ruveta selvittämään että miten sitä saisi lisää :) Nyt aletaan olla jo voiton puolella, mutta vielä säätöjä tulee varmaan olemaan kun tätä nyt rupesin tässä kerta muokkailemaan. Miltäs uusi banneri näyttää? :) Toi on nyt tommonen väliaikainen, oli vaan pakko saada se vanha pois ku olin siihen niin kyllästynyt!

8 kommenttia:

 1. Letit on aina turvallinen vaihtoehto. Nopea ja helppo vääntää jonkun näkönen ja kummasti piristää luukkia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo musta on kans letit ihan todella kivan näköiset :) Rennot mutta silti oikein kivan näköiset :)) Eli samaa mieltä!

   Poista
 2. Tosi kiva kampaus, sopii sulle hyvin! Mun "kampaukset" on hiukset auki, tavallisesti kiinni tai nutturalla :DD Pantoja tykkään käyttää, ne tuo kivaa vaihtelua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) haha no ei näitä munkaan "kampauksia" oikeen voi kampauksiksi kutsua :D Pannat on joo kyllä tosi kivoja ja toivoisin että itse osaisin niitä enemmän käyttää, täytyy ruveta enemmän harjoittelemaan. :)

   Poista
 3. ihana kampaus!

  http://inka-neverendingdream.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Voih, miksen mä osaa?! Tosin otsatukan pitää vielä vähän kasvaa muutenkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voih toi on hei tosi helppoa ku mäki kerta osasin :DD Nii joo tosiaan tartteen vähän pidemmän otsiksen ni onnistuu helpommin :)

   Poista