8. maaliskuuta 2012

s/s fashion 2012- part 2

Lisää kevät muotia!

Tällä kertaa vuorossa toinen tosi vallitseva trendi kevään näytöksissä ja tällä hetkellä kaupoissa, nimittäin printit. Kaiken muotoiset, väriset ja näköiset printit ovat todella kovassa nousussa tällä hetkellä. Monessa catwalk näytöksessä näkyi monen näköisiä printtejä, yhdisteltynä keskenään ja yksivärisiin tuotteisiin.Erityisesti D&G:nan näytöksessä oli printti ilotulitusta! Tässä näytöksessä oli yhdistetty niitä todella rohkeasti ja räikeästi. Printteinä toimi tommoset tropiikista inspiroituneet kuviot ja värit, sekä mun mielestä vähän seilori henkiset muodot ja värit myös.

Itse tykkään printeistä, mutta oon niitten kanssa tosi vaativa, värin, kuvion ja koon pitää olla aivan täydellisiä että voin ostaa tuoteen, ja näin harvoin on. Nyt on kaupoissa onneksi todella paljon valinnanvaraa, kun on niin paljon näitä printti tuotteita! Oon jo iskenyt silmäni moneen ihanaan tuotteeseen, pitää vaan venaa vielä ens viikkoon että pääsen kunnolla shoppailemaan ;)

Tänään pyörähdin Zarassa ja siellä oli havaittavissa todella paljon ihania kuviollisia tuotteita! Ja nää Zaran lookbook kuvat on muutenkin aivan älyttömän kivoja!
Mun mielestä etenkin uutta nyt tän kevään printti trendissä on se miten rohkeesti eri printtejä yhdistetään keskenään. Zarassa mallinukkejen päällä oli tosi rohkeasti yhdisteltyjä kokonaisuuksia. Itse en ole tässä yhdistelemisessä mitenkään erityisen hyvä, koska tykkään enemmän yhdistellä niitä yksivärisiin tuotteihin tuomaan piristystä asuun. Tykkään kuitenkin muiden päällä todella paljon myös printtien yhdistelystä ja ihailen suunnattomasti ihmisiä kenellä on hyvä silmä tähän hommaan ja osaa luoda niistä kuitenkin rauhallisia yhdistelmiä, etteivät riitele keskenään :) Kannattaa siis kuitenkin olla varovainen niitä yhdistellessä, että kokonaisuudesta tulee varmasti tyylikäs :)

Mitäs mieltä te ootte tästä trendistä? :) Entäs printtien yhdistelemisestä? Meinaatteko hamstrata paljonkin kuviollisia tuotteita tänä keväänä?

Here is part two of spring trends! Prints is a big thing this spring. I saw lot of printed fabrics on catwalks this year, especially in D&G's show! What is also new, is how boldly they mix different prints in one outfit. I really like prints but I'm also really picky with them, so the shape of the pattern, color of it and size have to be PERFECT so I can buy that product, and those ones are really difficult to found unfortunately..:s But I'm glad that this is one of the big trends this year, bc that means that there are more choices in printed products and maybe I can found couple good ones too :)
Zara has adopt this trend also really well! There are so many products there that I would love to have! What do u think about this trend? :) Gonna buy a lot of printed products? :)

-J4 kommenttia:

 1. Minun ei tarvitse hamstrata printtikuvioita sillä omistan niitä täysinäisen vaatehuoneen=D Rakastan kaikki kuvioita♥
  Ennen omistin pelkkiä mustia ja valkoisia vaatteita mutta päätin sitten uudistaa tyylini kokonaan vaatteista hiuksiin=3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no sittenhän sulla on tää trendi jo hyvin hallussa! ;D Musta on kyllä ihana kun ihmiset käyttää muutakin kuin vain mustaa ja valkoista, itse olen vain tässä välillä vähän huono, vaikka värejä ja kuvioita rakastankin! EHkä se on tää "vaatesuunnittelijan" kirous saa nähän meenköhän mäkin jossain vaiheessa sitten vaan mustempaan ja mustempaa..:s Toivottavasti en :D

   Poista