4. maaliskuuta 2012

photoshoots

Iltaa!

Vaikka mä teen täällä koulussa vaatesuunnittelu juttuja ni kaikki meijän kurssilaiset ei tee. Muutama kaveri, tai oikeestaan kaikki läheisimmät kaverit, on toisenlaisella "linjalla", tekevät stailausta ja lehteä, mihin täytyy tehdä muotikuvauksia ( en oikeen osaa paremmin suomeks nyt selittää :D). No mut on muutamaan kertaan buukattu malliksi ja oon ollu auttamassa niitä näitä koulujuttuja tehdessä. Tässä on muutama mun kaverin ottama niiltä mun "mallikeikoilta". En eka meinannu laittaa näitä tänne ku se tuntui jotenkin oudolta, ku ei oo ihan mun tyylisiä nää stailaukset, mutta laitetaan nyt ihan muutama ni nättee vähän etä minkä tyylistä muutakin juttua tällä kursilla voi tehdä :)


Nää kuvat on stailannut ja ottanut Brittnie ja hän on myös tehnyt meikin, hiukset, valinnut kuvaussijainnin ja muutenkin järjestänyt kuvaukset. Hänen teemanaan oli 40-luku ja sen trendejä vähän päivitettynä jos en nyt ihan väärin muista. Itse koen että näytän oudolta suurimmassa osassa kuvista, muutta hän tykkäsi kovasti ja sanoi että niistä tuli semmoisia kuin hän halusi, mikä onkin kaikista tärkeintä!
Nää kaks kuvaa onkin sitten Victorian ottamia, stailaamia ja muutenkin järjestämiä. Nää kuvat ei suoranaisesti liity koulu töihin, vaan hän otti näitä portfolioonsa, mutta käytti näitä myös siis koulujutuissa. Taas todella erityyliset ja todella erilaista mikä oma tyylini on, mutta ihan hauska kokemus oli kyllä!

En todellakaan mikään malli ole, mutta todella hauskat kokemukset nämä molemmat kuvaukset on olleet! Kavereitten kanssa on aina mukavampi ottaa kuvia, kun he osaavat tehdä olosi mukavaksi kameran edessä, vaikka aluksi olisikin aepämukava olo. Yhdet kuvaukset olisi varmaan ensi viikolla tulossa. Jos teillä on kiinnostusta nähdä tällä tavalla mitä mun muut luokkalaiset tekee niin voisin sitten ehkä laittaa niistäkin kuvauksista muutaman kuvan tänne, jos ne siis tapahtuu ja saan kunnian olla taas mallina :)

Semmosta, miltäs tämmöset jutut kuulostaa tai näyttää tai mitä tässä nyt pitäisi kysyä?:D

Here is couple pictures that my friends has took for their school things. Firsth look is by Brittnie, she has took the pics, styled me and put the make up and everything. And second shoots are by Victoria and she has also created that look and took the pics. They had to do these kind of photoshoots for their magazine brief what they are doing at school and put these pictures on their portfolios.
Really fun experimence have to say! I'm not a model, but luckily my friends are good at taking pics and putting me in the right poses so they got couple good pics even though i'm not really photogenic. :)

xx Juulia

6 kommenttia:

 1. Siis toi 40- luvun tyyli sopii mun mielestä sulle niin hyvin!

  Ja todellakin oot malli, kato nyt miten osaat noissa kaikissa laittaa hyvän ilmeen ja kaikki :D <3

  VastaaPoista
 2. haha no tosta mallijutusta voidaan keskustella, mutta kiitos kuitenkin :)<3

  VastaaPoista
 3. Oi voi olet kyllä todella kaunis! Ja sinulle muuten sopii punainen huulipuna;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) ite en jotenkin koe sitä omaksi jostai syystä, en varmaa oo van tottunut, mutta kiitoa paljon kuitenkin! :)

  VastaaPoista
 5. Haluisiks kertoo jotain tosta koulusta ja sinne hausta? Pitääkö olla lukion käynyt? onko ilmanen? Onko vaikeeta opiskella ku se on englannin kielinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tottakai! oon suunnitellut tekeväni täsä postausta jo pitkään ni lupaan tehdä sen nyt tällä viikolla! luulisin että jos en tänään niin sitten keskiviikkona :) Ni vastaan noihin sun kyssäreihin siinä setten :)

   Poista