7. maaliskuuta 2012

Surkeimmat asukuvat vol. 12349

Moikka!

Muutama surkeaakin surkeampi asukuva tältä päivältä. Ajattelin koklata et saanko otettua mitenkään asukuvia itselaukasimella ite, mutta ei toi mun huone oo mikään kaunein tausta ja muutenkin on noi poseeraukset ihan mielenkiintoisia kun pitää vähän kyyristellä että mahtuu kuvaan, muutttaa ehkä nää tän kerran menee :) (Meni vielä ihan huonolaatuisiks ku lisäsin tänne...:s pitää ehdottomasti alkaa harkita jotain toista tapaa lisätä kuvat tänne..)

Tällä asulla kävin nopsasti kaupungilla pyörähtämässä. Eka pankissa, sit kun oli aikaa niin pikasesti muutamassa kaupassa ja sit näin yhtä mun lukijaa :) Suomalaista tyttöä joka asuu myös täällä. Oli kiva päästä höpöttelemään suomeksi ja muutenkin tavata uusia ihmisiä, oikein kiva iltapäivä siis!

Mitäs mieltä tästä asusa? Ei siinä mitään ihmeellistä ollut, mutta siksi ehkäkin juuri niin mun tyylinen :)

Nyt jos jaksais ni tekis vielä vähän koulujuttuja ja sitten nukkumaan. Huomenna meen käymään Ikeassa luultavammin. Oottelen ens viikkoa jo niin kovin! Mun kaks kaveria tulee tänne viikoks mun kanssa hengailemaan, luvassa hyvää seuraa, turisteilua, shoppailua, juhlimista ja varmasti paljon naurua! :) Ihanaa! Koulukin alkaa olla jo ihan ohi kohta, rupee taas tuntumaan että vähän elääkin, ku ei oo vaan kotona koulutöissä kiinni :))

Huomisiin murut <3

Here is my todays outfit, I'm sorry about these terrible pics. I wanted to try if I could take pics by myself at home, but not gonna do that again. Had to pose weirdly and my room as a backround isn't that pretty..:s But I liked my outfit though.. I was meeting one of my readers today actually, a finnish girl who lives here too. It was nice to talk in finnish and meet some new people.
What do u think about this outfit? :) It was really simple, but that's my style! :)

T:Juulia

4 kommenttia:

  1. Koulu juttuja, koulu töissä.. Yhdyssanat kuntoon niin tekstiä on PALJON mielekkäämpi lukea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä lipsahtaa kun nopeesti kirjoittaa :) Täytyypä korjata!

      Poista