3. joulukuuta 2011

Braids

Moikka!

Viimeinen viikonloppu koulutöitä! Jee ja sit se on ohi! ON kyllä vielä paljon tehtävää, mutta kyllä se tästä :) Tänään olin mun kaverin kanssa kuusi tuntia yhteenputkeen piirtämässä tuolla meijän yhteisessä huoneessa ja sitä ennen olin hakemassa kangasnäytteitä kaupungilla pikaisesti. Tuntuu et oon saanu kyllä paljon aikaiseksi tänään, mutta kyllä sitä tehtävää varmasti ihan riittävästi huomisellekin riittää, tämmöisissä piirrustus ja suunnittelu jutuissahan ei ikinä ihan valmiiksi tule, aina voi parannella ja muokkailla.

Maanantaina meijän pitää sit kaikki palauttaa ja saadaan ens viikolla tietää miten ensimmäinen jakso täällä meni, aika jännää :)


Eilen oli oikeestaan viiminen koulupäivä, ja sillonki vaan yksi tunti, ettei sitä oikeen lasketa. Tää asu mulla oli eilen päällä. Kun viimein kesällä bongasin ton laukun mikä oli saman värinen ku noi mun kengät ni oon jumittunu tohon yhdistelmään asusteissa. No mutta noi on onneks semmoset mitkä sopii kaikkeen! Ja niiiin pehmeetä nahkaa molemmat että!


Mustaa, valkoista ja konjakkin, yksinkertainen väriyhdistelmä mutta musta se toimii. Sit ku yhdistelee vähän matskuja nahkaa ja pitsiä, ni ei oo ihan niin tylsä asu :)


 Tykkään pannoista ihan sikana, muitten päässä. Ite en niitä osaa oikeen käyttää.. Oon kuitenki ettinyt pitkään lettipantaa, mikä ois mun hiusten värinen ja löysinkin ton varmaan kukkaus sitten Newlookista. Sointuu mun hiustenväriin just eikä nappii :) Tykkään tosta hirveesti, mut pitäis vaan opetella vähän enemmän sitä käyttämään.. Niinkun varmaan kerroinkin jo että unohdin sen mun suoristusraudan taas kotiin, ni toi hiustenlaittaminen on taas vähän hankalaa.. Ostin uuden kiharrusraudan, ku se oli niin halpa täällä, mut en oo ihan tottunu sitä käyttämään ni kiharoitten tekoon menee paljon kauemmin ku suoristusraudalla.. Ni siis sen takia mun hiukset on taas tommoset epämääräisen näköiset :) Esittelen sen raudan tässä joku päviä ku ehin ottaa kuvia valosan aikaan kotona :)

nahkatakki - zara, pitsitoppi+laukku - vila, farkkuleggarit - gina tricot, saappaat - bianco

Toi panta näyttäis varmasti paljon kivemmalta kiharaan tukkaan, pitää kokeilla sitä joku päivä :)

Semmonen asu siis eilen :) Tänään oon menny ihan vaan leggarit plus löysin mahdollinen tunika päällä, ku on pitäny tehä töitä vaan ni ei oo jaksanu panostaa yhtään.

Mitäs tykkäätte?:) Hei haluisitteko nähdä kuvia sitten noista mun lopullisista koulutöistä ku ne on valmiit ja oon ne saanu takas arvostelusta?:)

This is my outfit that I wore yesterday. Today I just have been doing school stuff.. Just couple more days and first term in LCF is over! I'm really excited and nerveous about what tutors are gonna think about my work and if i'm passing or not.. Let's hope that I pass!:D
What u think about the outfit?:) Would u be intrested about seeing my final school works when they are ready and evaluated?


xx Juulia

13 kommenttia:

 1. ihana asu ! ja tosi kiva toi panta :)

  VastaaPoista
 2. HALUTAAN nähdä kuvia!!

  VastaaPoista
 3. Kyllä kiitos! Kuvia kehiin vain :)

  VastaaPoista
 4. karoliina, kiitos :))

  Anonyymi, haha okei, tulee varmaankin sitten kun pääsen takas Suomeen. Otan ne sinne mukaan ja saan siellä niistä otettua paremmin kuvat :)

  Pia, okei kiva, niitä tulee sitten muutaman viikon päästä kun oon takas Suomessa :))

  VastaaPoista
 5. Kuvia ehdottomasti kiitos :)

  -Minttu

  VastaaPoista
 6. Aika moni on ollu tuota samaa mieltä että eiköhän niitä tule :))

  VastaaPoista
 7. Ihanasti oot laittanu noi sun hiukset! Ei näytä yhtään pahalta suorissa hiuksissa :) mut varmaan on myös ihanat kiharissakin :D Toi toppi on ihana, yritin bongata sitä viime kesänä vilasta mut se oli jo loppunu :(

  T. Laura

  VastaaPoista
 8. Moikka! Musta tuntuu näiden sun postausten perusteella, että asutaan samassa talossa :)

  VastaaPoista
 9. Laura, kiitos paljon :) Joo se on ihan mun lemppari ja ostinkin sillon saman mustana, ku kerranki löyty ihana pitsitoppi! Ne vaan kyllä meni tosi nopeesti :s

  Iida, nää kuvat on otettu mun koulun lähellä, mutta kun kävin teijän blogissa kattelemassa ni teijän (?) huoneen seinät näytti parissa webbikuvassa aivan samanlaiselta kuin omani :D MIssä päin sä asut?:)

  VastaaPoista
 10. Joo niistä sun huoneen seinistä ollaankin pääasiassa päätelty :D ei aivan turhia tyttöjä katsos! asutaan Emily Bowes Courtissa.

  VastaaPoista
 11. siis apua :D asutaan samassa talossa :DDD kuinka outoa?? missä blockissa te ootte?:)

  VastaaPoista
 12. hahaha :-D pieni maailma. asutaan C'ssä ja taidettiin kävellä sua äsken vastaan aseman portaissa!

  VastaaPoista
 13. haha no todellakin! :D mä oon Bssä :) joo nii kävelitte :D en ollu vaa sit ihan sata varma et olitteks te te ni en viittiny sanoo mitää :DD

  VastaaPoista