26. joulukuuta 2011

Jouluaatto 2011

Moikka!

Meillä on joulu sujunut rauhallisesti ja ihan perinteisesti syöden ja lepäillen :)Aattona aamulla mentiin eka tohon naapuriin enon ja serkkujen luo aamupuurolle. Vitsit ku oli hyvää riipipuuroa! Sitä ei tuu koskaan oikeen muulloin syötyä kuin jouluna ja ehkä se voikin sit olla se syy miks se maistui niin hyvälle :P 


Sit illalla eno perheineen ja mummi tuli meille syömään perinteisen jouluaterian. Sen jälkeen oli lahjojen vaihtoa. Tässä vähän tunnelmakuvia illalta.


 Sit aaton asua vielä :) Halusin vähän juhlavammin pukeutua ja sainkin siten tolle aika uudelle mekolle käyttötarkoituksen. 
Meikki oli ihan perus mun meikki, mutta lisäsin vähän äitin huulirasvaa missä oli punaista pikmenttiä ja tuli aika kivan näköinen mun mielestä :) Mähän omistan ihan punaisen huulipunankin millä sais kunnolla punaseks, mutta en jotenki osaa sitä ittelläni käyttää kun en oo huulipunaan tottunut, mutta näin sitä ehkä tottuu :)Mekon ostin siis vähän aika sitten Lontoon Zarasta ja pääs nyt kunnolla ekaa kertaa käyttöön. 


Sit laittautuessa ja lopulta myös illemmalla hengailin vähän rennommassa asussa. Tää asu onkin itseasiassa ollu mulla päällä ostamis hetkestään lähtien joka päivä aina kun oon kotona ollut.
 Gina tricotin pinkki veluurasu. Niin söpö, raikaan värinen ja mukava! Rakkautta! :)) 
Ärsyttää kauheesti ku noi hiukset oli tossa kohtaa vielä jäänyt tolleen liian rullalle yhteen latvoista, en ollut tossa vaiheessa niitä harjannut auki, koska nää kuvat otettiin heti hiusten laittamisen jälkeen. Mut siis ihan tommoiset ne ei illalla olleet :) 


Mites teijän joulu meni? Mitäs tykkäätte asuista?:) 


xx Juulia

4 kommenttia:

  1. Mun mielestä noi hiukset on just ihanat noin! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti :) musta näyttää vähän tyhmältä ku on nii pöyhkeet tulot päältä ja sit kapenee noihin kiekuroihin nii paljon just tossa, tai ku ne tarttuu toisiinsa niin kiinni. Ei ollu paras tukan ja kiharoiden laitto päivä valitettavasti :)

    VastaaPoista
  3. Olit just ihanan nättinä! :))

    VastaaPoista