30. joulukuuta 2011

kade

Blake Lively on mun mielestä yks maailman kaunempia naisia. Hän on ihan älyttömän kaunis, hyväkroppainen ja siis ne hiukset, ne hiukset <3 Ja tyylistäkään ei voi sanoa oikeestaan mitään huonoa. Hän on yks semmonen ihminen ketä kadehdin suunnattomasti, jos saisin päättää että keneltä haluaisin näyttää ni hän vois olla yks aika semmonen hyvä ehdokas siihen.Niinkun tossa jo vähän mainitsin Blake on myös mun aika suuri tyyli-ikoni ja etenkin hänen hahmonsa Serena Van Der Woodsen Gossip girlissä. Etenkin monista hänen juhlamekoistaan oon ollut hyvin inspiroitunut ja tehnyt niistä saman tyylisiä itsellenikin, kuten nää mekot alla, ne on saanu inspiraationsa Blaken asuista.

 Mekko viime kesänä mun serkun ylppäreihin oli Serenan mekosta saanut inspiksensä.
Mun valmistujais mekko vuosi sitten oli saanut myös inspiraationsa tästä Blaken päällä nähdystä kaunokaisesta. Mulla loppu vaan aika kesken, oisin halunnut tehdä enemmän noita kukkia ja tehdä siitä muhkeemman niinkuin tuo Blaken mekko on, mutta tosiaan aika loppui kesken.


Tästä takista mun on pitänyt tehdä itselleni vastaava versio jo siitä asti kun sen näin, eli oisko tässä mennyt nyt jo parisen vuotta. Ei oo vaan ehtinyt vielä, mutta tavoitteena olisi jos ei nyt keväällä ehdi niin ensi syksynä viimiestään!


 Tästä mekosta oon tekemässä myös omaa versiota. Piti tehdä kans jo viime kevään ylppäreihin jatko mekoks, mutta en ehtinyt ni sit nyt ois tavoitteena et jos tulevan kesän juhliin sais tehtyä.

Mut vitsit ku tää mun kateus häntä kohtaan nousi tossa toissa päivänä ihan uusiin sfääreihin.. Sain tietää että hän tapailee Ryan Reynoldsiä!!!! Siis Ryan on mun mielestä yks kuumimpia miehiä ikinä, ni tosi kiva :DD Kyllähän nuo ihan söpöltä yhdessä näyttää mutta silti.. Kelpais mullekin tommonen "semi" kuuma poikaystävä..:D

Joo no tää oli nyt vähän tämmönen tyhjänpäiväinen postaus mut oli pakko tulla avautuu :)
Ketäs teijän tyyli-ikoneita on? Ketä te kadehditte suunnattomasti ja mistä syystä?:) 

I think that Blake Lively is one of the most beautiful women in the world. She is so pretty and her hair is amaizing! I would really like to look like her.  I love her and her character's on Gossip girl, Serena Van Der Woodsen's, style some much. I have made couple dresses inspired by dresses that she has had on Gossip girl or on the red carpet.
I just got to know that she is dating one of the most good looking man in the hole world, Ryan Reynolds.. My jealousy got on a hole new level :D How are u jealous at and why?:)

T:Juulia

11 kommenttia:

 1. Pakko tulla kommentoimaan kuinka hyvin olet pystynyt jäljittelemään Blaken ihanaa tyyliä! =) On kyllä kaunis nainen ja ihan hyvä näyttelijäkin. Tuosta Blaken kampauksesta ainakin youtubesta on löytynyt tutorialvideo jos joskus innostut samanlaista väsäämään. Oma tyyli inspiraationi on varmastikin Kate Hudson ja juurikin Blake Lively

  VastaaPoista
 2. ooi blake on kyllä ihana ! ja noi sun oma tekemät mekot ovat todella hienoja ! oot varmasti ihan oikeella alalla opiskelemassa 8-)

  VastaaPoista
 3. Blake on kyllä ihana, voisin kotiuttaa sen hiukset ja ulkonäön n-y-t nyt :) ja oot hienosti onnistunut noissa mekoissa!
  Mä kadehdin järjettömästi Nina Dobrevia... ensinnäkin se on ihan järjettömän kaunis kuten Blakekin, ja omaa kanssa täydelliset hiukset, mutta sen lisäks Nina seurustelee Ian Somerhalderin kanssa. Ei oo elämä reilua, mäkin haluan! :D

  En oo muuten varma, oonko kommentoinut koskaan, mutta sulla on joka tapauksessa loistava blogi ja oon roikkunu täällä ties kuinka pitkään:)

  VastaaPoista
 4. Blake on ihana ! Itte kadehdin Nina Dobrevia, se on vaan niin kaunis, ei haittais olla sen näkönen, niin ja Nina seurustelee Ian Somerhalderin kanssa... Eiks ne ookkin täydelliset: http://27.media.tumblr.com/tumblr_lwbnda650M1qf836io1_500.png
  Ja kadehdin Demi Lovaton hiuksia, etenkin tässä kuvassa: http://www.tumblr.com/photo/1280/13694022711/1/tumblr_lu7z2ooxIk1r1g7bz ja tässä http://data.whicdn.com/images/18639634/tumblr_lvjwsmyfO21r2mzauo1_500_large.png.

  VastaaPoista
 5. R ja M, Voi kiitos tosi paljon, ihana kun kommentoit! :) OIkeesti? Tosi hyvä, kumpaakohan kampausta muute tarkoitat tota missä on toi letti vai toi mikä on kokonaan kiinni?:) Molemmat niin ihania ja varmasti pakko joskus kokeilla! Varmasti niistä molemmista kyllä löytyy jonkin näköistä tutoa :) Kate Hudson on kyllä myös todella kaunis :)

  Siiri, Kiitos tosi tosi paljon :)) SItä mä myös toivon :DD

  pinsku, joo niin mäkin :D kiitti :)
  Pitikin käydä heti googlettelemassa tota Ninaa ku siitä tuli useampi vastaus ja kyllä onkin todella kaunis nainen! haha ei joo oo ihan aina reilua eikä mee nallekarkit tasan :D
  kiitos tosi paljon ja ihanaa kun kommentoit! :) Toivottavasti pysyt sitten mukana vielä piiitkään myös :)

  karoliina, joo katoinkin noita kuvai ja googlen kuvia, todella kaunis ei voi muuta sanoa :) Ja joo Demi Lovaton hiukset <3 Siis niin kauniit, on tää vaan välillä vähän epistä :D

  VastaaPoista
 6. Ryan ja Blake kyl kuuluu taas niihin pareihin mitkä on liian täydellisiä yhdessä. Onneks Green Latern ei ollut leffana mikään lässy tai muuten olisin varmaan kuollut kateudesta kun niillä oli sitä romancea jo siinä.

  VastaaPoista
 7. Aaaaa, rakastuin itekin Blakeen jo heti ekassa GG:n jaksossa <3 Olispa itelläkin taitoa tehdä samanlaisia asuja, itsehän en omista edes ompelukonetta :)

  VastaaPoista
 8. Oon täysin samaa mieltä siinä, että Blake on yks maailman kauneimmista ihmisistä:) Tuo kihara(nuttura?)kampaus on aivaaan ihana, haluaisin wanhojen tansseihin jonkun tuon tyylisen, pitää vaan kysyä kampaajalta onnistuuko mulle kun on kuitenki lyhyempi ja ohuempi tukka kun Blakella:D

  VastaaPoista
 9. Mirette, joo tosi söpö pari kyllä on :) En ookkaa sitä leffaa nähny ja voi olla etten voi kattoakkaan ku oisin vaa liian kade Blakelle kuitenki ;D

  LPDG, joo mä kans, ja Serenaan hahmona myös :) hihi, kiitos!

  petra, mulla olikin ton tyylinen kampaus vanhojentansseissa ja se oli kyllä super ihana! löysin silloin googlesta pari kuvaa mitkä vein mun kampaajall ja se loi just ton tyylisen kihara nuttura kampaus jutun ja se oli kyll täydellinen :) Et voin suositella, tosi kiva vanhojenkampaus kyllä! :)

  VastaaPoista
 10. Joo, mä tein samallailla et etin netistä just kuvia sellasista kampauksista minkä tyylisii haluisin. Mut sit muutin mieleni just ton kampauksen suhteen, vaikka se tosi kaunis onkin nii päätin et haluun itelleni kuitenki sellasen kiharanutturan tonne alas "niskaan":) Katsellaan millanen tulee, eiköhän se miellytä kuitenkin kun se mun kampaajakin aika osaava ammattilainen on:)

  VastaaPoista
 11. Joo kuulostaa hyvältä, uskon että siitä tulee tosi kiva :) Onneks on helppo noitten kuvien avulla viedä näytille kampaajalle et mimmosen haluu, ku jos pitäis vaan selittää niin menis varmasti hankalammaks, eikä varmaan ihan yhteistä ymmärrystä tulis niin helposti :D

  VastaaPoista