2. joulukuuta 2011

Dear Santa..

.. jos saisin toivoa IIIHAAN mitä vaan, ilman mitään rajoja, ni tässä ois pari juttua :))
P.S. Oon ollu mega kiltti tyttö..:P

No joo en oikeestaan tarttee mitään. Ku tajusin tossa joku viikko sitten että kohta on joulukuu, tai no en oikeestaan tajunnu, ku en nytkään tajuu et on jo joulukuu mut kuitenkin, ni mietin pitäisköhän sitä toivoa jotain joululahjaksi. Oon sit tässä yritääny pähkäillä koska mullahan on semmoinen onnellinen (tai no en tiiä miten onnellinen ja onnellinen) tilanne että mulla on myös synttärit kohta, vähän ennen joulua, et pitäisköhän 20 v synttärilahjaksikin toivoa jotain? Olin oikeestaan suunnitellu hienot spiikit äitille ja isille kuinka voitais ostaa mulle yhdessä kaikki kolme synttäri + joululahjaksi järjestelmäkamera, mutku ne mun viime Suomen reissulla yllättikin mut ihan täysin ja antoi ton lahjaks kisamenestyksestä, ni siinä meni mun viimeinenkin toive :D Noh ainahan ois kaikkee kivaa saada kuten...

Ihmeellistä kyllä ku ei oikee oo mitään toivottavaa, ja vielä ihmeellisempää on että on jo joulukuu että aika on mennyt niin nopeasti :D
Ite aattelin ostaa joululahjoja ens viikolla täältä, tuleepahan ehkä vähän spessumpia juttuja :)

EDIT: unohdin laittaa että kuvat on weheartit.com :sta :) 

Mitäs te ootte toivonu joululahjaksi?:) 

I don't have anything special that I wish for Christmas presents but here are some things that I could take if I could wish anything without any limits. I think it's so weird that it's already December! Time goes by so fast :) What you have wished for Christmas presents?

<3 Juulia

3 kommenttia:

 1. Sul on kivoja joululahjatoiveita ja ihan asiallisia ja tarpeellisia sellaisia. :) Itse toivon taas vaan kaikkea ei niin järkevää mutta kun vaan satun haluamaan kaikkea turhaa. :P hihi.

  ps - http://mirelleslife.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Hei millasia kangaskauppoja Lontoossa on? Koitin ennen viime Lontoon matkaa googlailla, mut en löytäny oikeen mitään, ni ois kiva jos voisit vähän kertoa :) Nii ja minkälainen hintataso siellä on kankaissa verrattuna Suomen hintoihin?

  VastaaPoista
 3. Mirelle, oi kiitos hyvä kuulla etten mitään ihan urpoja oo miettiny :)) haha :D
  ps sun blogis näytti oikein kivalta!:)

  Anonyymi, Ihania <3 ku laittaa google mapsiin fabrics stores london ni löytää aika kivasti, mutta mä voisin tossa loma aikana yrittää tehä vähän semmoisen kartan missä niitä näkyis, mutta Oxford streetin läheisyydessä, Sohossa on aika paljon semmoisella kadulla kuin Berwick street. Siellä on tosi kivoja! Noh kallinpiahan nuo vähän on kuin Eurokangas, mutta laatu ja valikoima on myös paljon parempi, etenkin laatu. Ja täällä ainakin tolla kadulla on enemmän vaan vaatetuskankaita, ku eurokankaassa tuppaa olemaan aika paljon sisustuskankaita. Jos tiiät Villisilkin Helsingissä, niin täältä saa vähän halvemmalla aika samaa luokkaa ja sitten saa parempaa luokkaa vielä kalliimmallakin. ON täälläkin sitten halpoja vaikkapa Sepherds Bush Marketilla, mutta laatu ja materiaalit on sitten myös vähän huonompia.
  Toivottavasti tää autto jotain!:)

  VastaaPoista