10. joulukuuta 2011

video terkutKesti vähän tän videon latauksessa, ni siks tulee vasta nyt.. Ja ei mentykkään leffaan, mut oli silti ihan mielettömän kiva ilta :) Ja ihan hyvältähän toi videokuva tolla kamerallakin näyttää, vai? :)

Girls I'll miss u so so much!! Have a nice holiday <3

xx Juulia

6 kommenttia:

 1. Heei, mahtavaa että nyt aikaa!! Haluisin tietää että millainen sun asumissysteemi on siellä Lontoossa? Et asutko sellasessa dorm-hommassa vai ihan jossain asunnossa? oon kans ens vuonna lähössä toivottavasti lontooseen opiskelemaan ja toi asumis juttu vähän pelottaa. Onks siellä asuminen suomesta toosi paljon erilaista vai vaan vähän? Millane yöelämä siellä on? Onks siellä koulussa tulla jotai haasteita vastaan? Siinä oli varmaa ihan tarpeeks kysymyksii :D Mutta pidä nyt vähän rentouttavaa aikaa, kun opiskelit niin lujaa!! ;)

  VastaaPoista
 2. Asun joo semmosessa opiskelija asuntolassa, jaan keittiön 4 muun kanssa, mutta mulla on oma huone ja vessa/suihku. Noh ei tää ihan mitää herkkua oo, mutta kyllä tässä nyt vuoden asuu :D se hyvä puoli on että pari mun luokkalaista asuu tässä samassa rakennuksessa, ja tietty voi käydä hyvä tuuri että saa tosi kivat kämppä kaverit. Mulla on ollut vähän ongelmia ku ei kaikki oikeen haluu pitää keittiötä siistinä, tai meillä on vähän erikäsitykset siisteydestä ni.. :s
  onhan tässä erilaisuutensa, mutta se tulee ehkä lähinnä siitä etten oo yksin asunu ennen ku tänne muutin, ni se oli ehkä se isoin muutos. Täällä on tosi paljon baareja ja bubeja ja teitty clubeja myös. Mä oon enemmän käynyt noissa ensimmäisissä, mutta siis joka lähtöön löytyy varmasti! Ökykalliiita mestoja, ja sit semmosia että saa oikein halvalla.
  Ja koulu on nyt haaste kyllä ihan kokonaan ja senhän tiesinkin, toi piirtäminen ja suunnitelu ei ollu se mun vahvin puoli ku tänne tulin, vaan se ompelu, mitä meillä ei täällä oikeestaan ole. mutta kyllä nyt jo huomaan et oon edistynyt :) Kerron lisää noista koulu töistä ku laitan niitä kuvia niistä ja varmatsi tten jonkinlaista koontia näistä ensimmäisistä kuukausista täällä tossa uuden vuoden tienoilla :) Toivottavasti nää vastaukset helpotti vähäsen! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat video-terkut :) Vaikutat kyl niin symppikseltä! :)

  Mistä toi sun kiva paita on?

  Tsemppii pakkaamiseen... Itse vihaan pakkaamista yli kaiken :/ Tääl Helsingissäkään ei oo lunta, mutta suht jäätävä tää tuuli on ollu nyt viime päivät, ja sateista, räntää on satanu jonkun verran.. Et jotain lämmintä pakkaat mukaan :)

  Nii ja hei, eiks sulla oo veli? Ootko keksiny sille joululahjaa? Mulla on kaks veljeä, ja mul ei oo mitään tietoa et mitä ihmettä niille keksis... Help :D

  -Minttu

  VastaaPoista
 4. hihi kiitos :)Tuon paidan ostin viime viikolla Bershkasta.
  Joo vihaan pakkaamista yli kaiken, ja siks jätinkiin sen ihan viime tippaan ja nyt sit täällä Suomessa kattelen tota matkalaukkuu et kaikkee tärkeetä unohtu..:s
  Joo on, mutta mulla oli pahan kerran tuo sama ongelma.. Otsin tuolta Lontoosta yhen puseron :)
  Tsemppiä joululahjojen hankintaan! ku musta ei tainnu olla kauheesti hyötyä :D

  VastaaPoista
 5. Iiih! Oot ihana! ;))

  VastaaPoista