19. tammikuuta 2012

Vuoden 2011 asut

Moikka!

Vitsi väsäsin eilen illalla tätä koko vuoden asupostausta ihan sika kauan. Tai en oikeestaan tätä postausta väsäilly vaan noita kollaaseja mihin nää kaikki asut laitetaan :D Pieni projekti mutta sain onneksi tehtyä! Tein tän saman myös viime vuonna ja ne vuoden 2010 asut löytyy täältä :)

Tästä tulee nyt ihan kilometri postaus, toivottavasti teijän koneet ei mee ihan jumiin! Halusin laittaa nää kaikki kuitenki samaan postaukseen. Nää ei oo nyt ihan oikeessa kronologisessa järjestyksessä, ku mun arkistointi ei ollut ihan kauheen hyvä ollut tona vuonna :D Yritän nyt laittaa niitä paremmin ens vuotta ajatellen ;)




















Mitkäs on teijän lemppareita?:) Entäs ei niin lemppareita?

Oli tosi vaikee valita omia lemppareita mut tykkäsin ihan hirveesti 23, 47, 51, 56, 67 ja 73:sta. Ja olihan siellä noittenkin lisäksi muutamia vielä semmoisia mitkä voisin hyvin pukea vielä nytkin päälle :) Jännä miten muistan melkein jokaisen näistä, kun oon käyttänyt sitä ja missä, ja vielä ton hetken ku noita kuvia on otettu :) Jännä miten joihinkin tilainteisiin liittää vaatetuksen niin avhvasti ja nyt tän blogin myötä on tullut vielä vahvemmin liitettyä asut tiettyisin tilanteisiin, kun niistä on aina tänne raportoinut :)

Here is my outfits that i wore last year and posted here. I like a lot of outfits number 23, 47, 51, 56, 67 and 73. Which outfit is ur favourite? :)

xx Juulia

25 kommenttia:

  1. 36, 52, 56, 60 ja 62 on mun lempparit :-)

    VastaaPoista
  2. 6, 23, 51, 55, 62, 67, 70
    On tosi ihania ja niistä voisin ottaa inspiraatiota omaankin pukeutumiseen! :) Noi sun oma tekemät takit on varsinkin tosi kivan näköisiä, voi kun sitä osais itsekin:)

    VastaaPoista
  3. 20, 36, 55, 56, 68, 70... siinä muutamat lempparit :)

    VastaaPoista
  4. kiitos, kiva kun kerroit nämä :)

    VastaaPoista
  5. Kaikki vaan! :D mut iihan lemppari onn varmasti tuo 43 :)

    VastaaPoista
  6. Kaikki on tosi kivoja! Mutta suosikkeja on ehdottomasti kyllä 23,35,56,60,73! ja lisäks vielä 41, en muista tota asua ollenkaan, mut se näyttää ihanan bohosummer tyyliseltä :)
    Ja tykkään tosi paljon tosta sun vaaleesta bleiseristä, mäki haluun! Mistä toi onkaan?

    -Minttu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) Joo se tais olla just juhannuksen asu ku lähettiin road tripille ni todellakin bohosummer tyyliä siinä haettiin ja hyvä jos oon siinä onnistunut ;D
      Joo se on ihan mun lemppari! Se on H&M:stä ostettu :) Mun lempi bleiseri ehdottomasti!

      Poista
  7. Aaah ihan sikana hienoja asuja mutta mun lemppareita on ehdottomasti, 17,19, 23, 25, 29, 33, 36, 37, 47, 51, 56, 59, 62, ja 67. Siinä on aika paljon, muttaku noi asut on vaan niin ihanii!!! ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha ei haittaa ollenkaan etta on monia lemppareita!! :) Painvastoin! Kiva kun moni asu inspiroi ja on kiva :)) kiitos kauheesti!!

      Poista
  8. 28 on mun lemppari... Oon varmaan kuiva, mutta tykkään tommosesta simppelistä. Ja sitten jos kyllästyt tohon neuleeseen 53 ja 54 kuvissa ni voit myydä sen mulle :) mistä se on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Simppeli on hyva!:) Samaa mielta siina! Selva haha :D Se on Ginasta, en sita ihan hirveesti kayta etta voi olla hyvin mahdollista etta se on kohta sun ;)

      Poista
  9. heippa :-) aattelin vaan tulla ilmottelemaan, että mun blogissa on meneillään nelly.comin lahjakortin arvonta, joten kannattaa tulla osallistumaan !

    ps. upeita asuja melkein kaikki:) pettämätön tyylitaju sulla!

    http://www.josku-neverstopdreaming.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. okei kiva, pitaapa kayda katsomassa :)
      Kiitos paljon!!:))

      Poista
  10. Sulla on ollu hirveesti ihania asuja viime vuonna!
    Kutosen takki on rakkautta <3
    Lemppariasuja kokonaisuudessaan on 22, 32, 45, 48, 51, 60 & 63 <3 Ois ollu mahdotonta valita vaan yhtä noista :o Mut vitsit että tää postaus oikein inspiroi kaikkiin kivoihin asuyhdistelmiin! Ootko muuten asiasta kukkaruukkuun käyny jo äänestämässä vai ootko tänään menossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, ihanasti sanottu :) Joo munkin oli mahdotonta valita yhta, mutta toihan on vaan sitten hyva asia :DD
      Makin tykkaan muissa blogeissa kauheesti naista, ku niista saa kerralla paljon inspista, niin kiva kuulla etta mun asut inspaa myos :)
      En valitettavasti, kun en tiennyt etta miten taalla Lontoossa sen olisi voinut hoitaa :/ Olisihan sen saanut jostain varmasti selville, mutta oon ollut muutenkin noista pressa keskusteluissa niin ulkona kun oon taalla asunut niin en sitten kokenut olevani tarpeeksi tietoinen ehdokkaista etta olisin osannut ketaan oikeen aanestaa..:s harmittaa koska olisi ollut kiva aanestaa( en oo viela kertaakaan aanestanyt) mutta ehka ensi kerralla olen viisaampi :)

      Poista
  11. Niijoo, mitähän mä taas oikein aattelin, ehkä se äänestys siellä ulkomailla on mennyt jo, tuskin enää eilen oisit voinut edes äänestää :D Mä sain kans ekaa kertaa äänestää presidentin vaaleissa nyt tänä vuonna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo se varmaan oli ennakkoaanestyksena taalla ainoastaan mahdollista tehda :)

      Poista
  12. Mistä tuo kuvan 6 takki on? Aivan ihana! Sun kaikki asut on niin onnistuneita, että on tosi vaikee valita parasta tai edes muutamaa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, ku se on itseasiassa mun oma tekemä :)) IHana kuulla että tykkäät siitä :) kiitos kivasta kommentista tosi kiva kuulla että oli paljon lemppareita!

      Poista