22. maaliskuuta 2012

Viime viikkoista

 Iltaa ihanaiset!

Mun kipeys alkaa olla pikku hiljaa selätetty ja voinkin tänään jo sen verran paremmin ettei oo menny koko päivä sängyssä :) En oo asukuvia kuitenkaan otettut tässä vähään aikaan, ymmärtenette varmasti syyn, mutta viime viikolta mulla on ainaki yhet kuvat jemmassa vielä mitkä voisin näyttää teille nyt :)

Oon kyllä tämmöistä asua käyttänyt tässä nyt monta päivää vähän vain muutelle, on meinaan sen verran mukava asu ollut :)






T-paita+ Conssit+ huppari+nahkatakki+ farkut on ollut kova kombo viime päivinä, vaikkei se ihan perinteistä mua olekkaan. En tiiä miks oon tähän jotenkin niin ihastunut, mutta mukavuus on ehkä ollut se kova sana tässä, etenkin nyt viime päivinä kun ei ihan täysissä voimissa ole ollut. Mutta ehdottomasti mukavaa vaihtelua :) Ja näitteks mun uudet kullat?;) Pinkit Conssit <3

Mitäs tykkäätte tämmöisestä asusta?:) 


I have been sick these past couple days, but feeling little bit better today! I haven't took any outfit pics or anything bc of that sickness, but here is on couple pics from last week. I have actually been wearing almost that same outfit many days now, I just have been changing it little bit, cause it's just so comfortable. It's not my basic style, or something that I would usually wear but I juts love it! :) What do you think about this kind of outfits? :) 

xx Juulia

12 kommenttia:

  1. Rakastan sun hiuksia! Ja noi conssitkin on ihanat (:

    VastaaPoista
  2. Ihanat noi pinkit conssit! Mun on varmaan pakko hankkia kans pinkit (tai sit keltaset) mun mustien kaveriksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noi on ihanat, ne piristää niin kivasti asuja!! Kiitos paljon :)

      Poista
  3. Uiui! Ihanat nuo pinkit Converset :O) Oon harkinnut keltaisten ja pinkkien välillä ja olin päättänyt keltaiset mutta menee nyt kyllä taas uuteen harkintaan. Niin söpöt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti:) Joo noi keltaset kuulostaa kans aika herkullisilta! haha toi on niin vaikeeta ku niitä ihania värejä on aivan liikaa :D munki tekis mieli ostaa varmaa kaikki :D

      Poista
  4. aivan ihanat noi pinkit conssit <3 niin söpöt!

    http://inka-neverendingdream.blogspot.com/

    VastaaPoista
  5. miksi päivität blogiasi niin hirveän harvoin? lukisin päivityksiä mielelläni useammin :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. valitan kauheasti että nyt on ollut hidasta tää päivitys :( haluaisin itsekkin postailla useammin, kun nyt on ollut mahdollisuus. Mutta yritän petrata! Uskon että kesään nähden alkaa taas pukeutumis inspis ja kuvausinpis lisääntymään ja nämä lisäävät myös postaustahtia ;) Mutta ihana kuulla että jaksaisit lukea!

      Poista
  6. mukava kuulla :) x onko kukaan muuten ikinä sanonut että näytät hitusen dakota fanningilta? nättejä molemmat!

    VastaaPoista
  7. Oi, ei oo :D nätti tyttö kyllä, joten kiitos paljon :))

    VastaaPoista