23. joulukuuta 2011

It's time to introduce you to..

...my new baby!

Tämmöisen ostin ittelleni synttäri / joulu / "hyvin meni eka jakso koulussa" / "hyvin jaksettu rankka vuos" -lahjan :)))))




Michael Korsin laukun jota oon niin pitkään ihaillut ja nyt oli aika se hankkia <3 Rakkaus on todella suuri!! Oon käyttänyt tätä varmaa joka päivä sen jälkeen ku sen ostin :))


Ylläolevanlaisessa asussa mut näkee nyt oikeestaan aina ulkona. Noi vaatteet on vaan muodostuneet niin perus jutuiksi ja hyviksi, että miksi niitä vaihatamaan :) Kengät on lempparit Biancosta, farkut uutuudet Ginasta ( esittelen tarkemmin myöhemmin) ja takki viime vuonna ite tehty.

Mitäs mieltä ootte laukusta? Asusta, vaikkei siinä nyt hirveesti mitään erikoista näy? :)

I bought that Michael Kors bag for myself for a birthday/ Christmas and end of this year and school -present. It is good to sometimes reward yourself :) What do u think about it?:) I just LOVE IT <3I have been using it every day sence I bought it :D
And there u can also see my basic outwear right now. My favourite boots from Bianco,  a jacket that I made last year and also new jeans.


xx Juulia

10 kommenttia:

  1. Toi Korssin laukku on ihana! Olen itsekin haaveillut siitä ruskeana ja kultaisilla yksityiskohdilla :) Ehkä mäkin ostan sen rankkavuos/valmistujais-lahjaks itselleni keväällä :) Hyviä verukkeitahan löytyy aina!

    VastaaPoista
  2. Itsekin olen kuolannut tota MK:n laukkua jo vuoden verran, josko sitä viimein saisi itsekin aikaseksi sen hankittua.. näyttää meinaan taas NIIN hyvältä!:)

    Ja voi apua tota sun takkia, et viitsis tehdä tilaustyönä samanlaista mullekin? :D Aivan ihana!

    VastaaPoista
  3. Oi, toi laukku on kyllä niin ihana ! Ja tosi kiva sun asu :)

    VastaaPoista
  4. Toi laukku on mun silmäterä! Jos nyt laukusta niin on soveliasta sanoa :--D Mulla on sama musta, mutta kullanvärisillä yksitylskohdilla. Sain valmistujaislahjaks vanhemmilta, ja voi että kuinka tykkään :) Tekis mieli joskus hankkia Hamilton myös joko konjakinruskeana tai sitte punaisena.. :D Niin kätevä ja tilava malli.

    Ja niin, asu on kiva! Simppelin tyylikästä mutta just toi laukku ketjuineen tuo sellast tietynlaist "särmää" kuitenki :)

    VastaaPoista
  5. Tosi kaunis laukku! Ja takki on viel ihanampi jos mahdollista!

    VastaaPoista
  6. Mietin jo että mistähän sä olet ostanut ton yli-ihanan takin, mut perskele ootkin tehnyt sen itse! Eeeeeiii!! :D

    VastaaPoista
  7. hihi, mulla on ollut toi samainen hamilton tote kohta 2 vuotta ja edelleen meillä on todella tiivis rakkaussuhde joten voin sano että siihen ei tule kyllästymään varmaan ikinä ! ihania hetkiä ihanan laukun kanssa, ja ihanaa joulua ! itseään on aina kiva palkita tommosilla ostoksilla :-)

    VastaaPoista
  8. Polaliina, joo se on kyllä aivan totaalisen ihana!! Voin niiiin lämpimästi suositella kyllä, en usko että tulisit katumaan ;))

    Laura, kiitos :)) Se on kyllä ihana! haha kiitos tosi paljon :D joo tilausta vaan tulemaan ;)

    karoliina, kiitos paljon :)

    Anne-Mari, Kyllä on soveliasta!! :D niin mä sanon myös mun useista kengistä :DD Joo kyllä mäkin rupesin nyt haaveilemaan muista väreistä :P Siis täydellinen malli, mahtuu just sopivasti tavaraa!! Joo munkin mielestä ton ympärille ei välttämästi tartte mitään ihmeellistä ku se on niin näyttävä itessään :)

    petra, oi kiitos tosi paljon!!! :)

    Anonyymi, haha, kiitos paljon :D

    Siiri, uskon kyllä että tää rakkaus on ikuista :)) Kiitos samoin! Joo nää ittensä palkitsemiset on hyvin tärkeitä juttuja välillä ;D

    VastaaPoista
  9. Itseltä löytyy sama laukku ja voi että kuinka kauan siitä haaveilin ennen hankkimista :)

    VastaaPoista
  10. joo makin niin kauan mietin ja nyt pitit sitten hankkia, eika oo tarttennut katua yhtaan!!;) Niin ihana se kylla on :) mutta on tommosta ostosta kuitenkin hyva vahan pidempaan miettia ku ei oo kuitenkaan ihan halvimmasta paasta ja sitten se odotus kylla palkitaan kun sen lopulta hankkii :P

    VastaaPoista