30. maaliskuuta 2012

My design

Moikka!

Lupailin kuvia mun ompelemista jutuista niin täältä tulee :)

Tein nää semmoseen karsintakilpailuun alkuviikosta. Tehtävänantona oli suunnitella H&M:n kevät/kesä mallistoon naisten asukokonaisuus, pusero ja housut. Toinen tuotteista piti valmistaa ennen kisapäivää ja toinen tuote oli tarkoitus sitten valmistaa siellä paikan päällä 4:ssä tunnissa. Ite suunnittelin tämmöistä:


Ja tämmöiset niistä sitten tuli :)










Juuri tuo kyseinen pusero mokä kuvissa on, ei oo se mikä siellä kisoissa sitten tehtiin, koska kisa muuttuikin vähäsen sitten paikan päällä, mutta tein tuon puseron keskiviikkona kun olin jo kankaat ostanu ja halusin kauheesti tuollaisen puseron :)

Housut ei istu mulle ihan täydellisesti, kun en niitä ehtiny ommellessa yhtään sovittamaan vaan otin alkuun vähän mittoja ja sitten vaan ompelin valmiiks, et sen puoleen istuu yllättävän hyvin :D Vähän ois joistain kohtii saanut olla pienemmät, mutta kyllä niitä pystyy käyttämään :)

Ite olen aika tyytyväinen lopputulokseen, etenkin tuosta puserosta tykkään kovasti. Alkuperäisessä suunnitelmassa siinä oli vielä kaulukset, mutta ne ei ole niin minun tyylistä niin jätin ne sitten pois kun tuon kerta itselleni tein :)
Kankaat toin Lontoosta, löysin niin ihanan ton silkkisen printtikankaan tohon toppiin! Housut on puuvilla satiinia ja veikkaan että niissä on myös vähän elastaania, varmaan 3%, ku ne venyy mukavasti ja sen takia sopii hyvin housuihin :)

Mitäs sanotte? Ostaisitteko H&M:ltä jos tämmöiset olisin sinne oikeasti suunnitellut?:) 

Pusero varmaankin lähtee jo ens viikolla käyttöön kun on muutamat juhlat tiedossa! Ja nään sen niin hyvin kesällä käytössä ihan joka päivä :) Käytän sitä sitten semmosen lyhyen tuubiyläosan kanssa, mutta kun mulla ei yhtään semmoista täällä ollut mukana niin piti laittaa nuo biksut sinne alle. Ne ei ihan annan kunniaa puserolle, varsinkin kun tuo rusetti tuolta törröttää, mutta otan sit ens viikolla kuvan tästä ihan kaäytössä :)

Here is couple things that I made last week. I made these for this competition. I had to design an outfit for H&M's spring/summer collection and then make those garments. I'm happy how these came out especially the shirt, I just love the print in the fabric! How does these look like to you? Would you buy them if I had really designed them to H&M and they would sell them? :) 

T:Juulia

16 kommenttia:

  1. Vau, tosi hienoja! :) Ihanat kankaat ja mallit, todellakin voisin käyttää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon :) No hyvä sittenhän mä olen tehtävässä onnistunut!

      Poista
  2. Oi miten ihanan kesäiseltä näyttää! Todellakin käyttäisin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kesäfiilistä tossa asussa kyllä on munkin mielestä, kiitos paljon :)

      Poista
  3. Mä kyllä ostaisin molemmat! ;)

    VastaaPoista
  4. Wau,upeita!oot kyllä melkoinen taituri,pääset varppina vielä pitkälle!

    VastaaPoista
  5. Haluan ehdottomasti tuon topin! Aivan ihana!=) Tkkään hirveästi myös housuista mutta yritän yleensä peittää polveni, voisin ottaa ne ilman noita polvireikiä=D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva!! :) haha joo mullaki oli vähän semmoinen olo että onkohan mun polvet ihan edustuskunnossa, itekkin ehkä käyttäisin niitä ilman noita reikiä enemmän, mut piti saada vähän enemmän designia noihin housuihin ni siks noi suunnittelin :) Tykkäsin kyllä niistä noinkin! Kiitos paaaljon :)

      Poista
  6. Noista tuli ihanat! <3 Toi toppi varsinki on toosi ihana. :) Hyvät kankaat ostettiin ;) sopii tosi hyvin yhteen! Nähään lauantaina :)
    T. Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos kulta <3 Joo niin ostetiin ;D Laitan ton topin varmaa la päälle ;) Lauantaihin!! :)

      Poista
  7. Tosi kivat vaatteet oot suunnitellu :)
    Ja ihanat kankaat! Housut on tosi mageen väriset, ja mäki rakastuin tohon paitaan <3 Ihanan kesäinen!

    -Minttu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Joo tykkäsin niin paljon noista kankaista olin niin tyytyväinen kun ne löysin! Ku yleensä en koskaan oikeen löydä semmoisia kankaita mitkä olin suunnitellu jos suunnittelen vaatteet eka ja sit meen kattoo kankaita, mut nyt kävi hyvä tuuri! On tuolla Lontoossa kylläkin paremmat valikoimatkin :)
      Ihana kuullaa!:))

      Poista
  8. Voi mä hommaisin ton topin itelleni ainakin samantien! Aivan ihana!!

    <3:lla rita-julia.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihan sika ihana kuulla! Jeij :) Sitten se on onnistunut! kiitos paljon :))

      Poista