17. toukokuuta 2012

DubleDenim


Moikka!

Nyt vähän esittelemättä jäänyttä asua viime viikonlopulta.Tää oli tämmönen farkku asu, en ite oikeen vielä tiedä et tykkäänkö siitä että farkkua ydistellään sekä ylä- että alaosassa, mutta tässä asussa se jotenki meni ja tykkäsi kovasti :) Johtunee varmaan siitä etten jotenkin miellä tota takkia farkuksi, kun se on niin vaalea, eikä normi nahkatakin mallinenkaan.. Tiiän, oon varmaan vähän outo :D

 farkkutakki - Mango, farkut - Gina, t-paita - Zara, kengät - Conssit


Oon nyt tässä viime viikkojen aikana käyny vähän enemmän pyörimässä kaupungilla taas kun on ollut paremmat ilmat. Itseasiassa tulinki sieltä just, ku oltiin kaverin kanssa kaupoissa vähän pyörimässä. Aina sitä tulee niin hyvälle mielelle kun siellä puolella kaupunkia pyörii, sillon aina muistaa että asuu Lontoossa ja kuinka makeeta se onkaan. Nyt pitää nauttia näistä ja pyöriä oikein mega paljon tuolla, kun kohta pitää jo kotio lähteä..:/ Kerron mun jatko suunnitelmista tossa kohta, kun muutama juttu vielä selviäis ittellekin..
Mulla oli tiistaina vika tunti ja huomenna ja tiistaina on vikojen juttujen palautus ja sit jos ei mitään uusintoja tule niin koulu on ohi. Siis voiks joku kertoa että mihin tää vuos on kadonnu ja miten se on voinu mennä näin hitsin nopeesti????? Ehkä on menny nopeiten ohi tää vuos ku mikään aikasempi vuos ikinä.

Siellä Suomessa taitaakin olla Helatorstai tänään ?:) Pitäkää kiva vapaa päivä!
Mitäs tykkäätte asusta? Entä tommosesta farkun yhdistämisestä yleensä? :)

xx Juulia

4 kommenttia:

 1. oon itekkin miettinyt ihan samaa, että mihin tää vuosi on mennyt ?? ihan oikeesti. joku on nyt huijannut multa parisen kuukautta pois, koska vastahan mä tänne muutin. oon ihan vakuuttunut asiasta ! :-D

  ja tosiaan onneksi on nyt ollut vähän kivemmat ilmat, masensi se ainainen sade niin paljon, että halusin vaan maata peiton alla. nyt on jaksanut pyöriä ympäri lontoota, ja tosiaan ihmetellä sitä kuinka upeeta täällä oikeesti on asua ! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en ymmärrä mihin tää aika katoo?? Meitä on ihan varmasti huijattu ja nyt onki vielä joku maaliskuu eiks vaa?:DD
   Joo se sadekausi oli ihan kauhee, ei tehny mieli tehä mitään, ni siihen niitä päiviäki sitten tais kadota...:s Joo pitää ottaa tästä lopusta nyt kaikki irti! JA viel ku ens viikoks on näillänäkymin luvattu tosi lämmintä! +20 ja enemmänn :PP toivottavasti ne ei Lontoolaiseen tyyliin kauheesti muutu vaa pysyis semmosena! :))

   Poista
 2. kivan rento mutta silti tyylikäs asu :)

  VastaaPoista