31. toukokuuta 2012

Terkkujaa


Moikka!

Arvatkaas mistä päin maailma nyt kirjoittelen? :) No joo ehkä tyhmä kysymys, mutta siis Suomessa ollaan! Postailu on valitettavasti jäänyt vähän vähemmälle, kun on joutunut tässä taas matkustamaan, pakkamaan ja muuttamaan takaisin tänne. Viihdyn täällä nyt viikon, sitten meen takaisin Lontooseen viikoksi ja sitten kesäksi Suomeen. 

Yritän postailla aina kun vain ehdin, mutta nyt on tosiaan vähän kiireisempää, ja vaikka olisi aikaa postailla ei kuvia oo tullu vähään aikaan otettua..:s Yritä kuitenkin tsemppailla sen kanssa nyt taas. 

Mutta tulin vaan tämmöisiä kertoilemaan, kivaa olla Suomessa ja nähdä kavereita! :)

I'm in Finland now! I came for a quick visit, and I'm going back to London next week already. This traveling, packing and moving has taken lot of my time. So that's why I haven't had that much time for this blog, but I'll try to keep posting anyway, even though these next couple weeks are gonna be even more busy.. But I'm glad to be in Finland now! :) 

2 kommenttia:

  1. jatkatko opiskelua syksyllä lontoossa? :) oon käsittänyt että tää sun nyt käymä linja kesti vain 1 vuoden, niin miten meinaat jatkaa tästä, jos saa udella? =) sun postauksia on ollut hurjan kiva lukea, sillä itsekin oon ajatellut ulkomailla opiskelua, mutta en oo kauhean rohkea tällaisissa asioissa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi kurssi loppu nyt :) En o jatkosta vielä oikein varma, yritän tässä vaihtoehtoja punnita ja miettiä et mikä ois paras vaihtoehto, joten en ole vielä varma. Todennäköisesti tulen nyt ihan ainakin vähäksi aikaa Suomeen ja kattoo mihin sitten suuntaisi :) Kerron kyllä kohta ihan postauksen muodossa että mitä tulee käymään :) tosi kiva kuulla, kiitos kovasti!

      Poista